Print
Zoom In
Zoom Out

با حضور مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش؛

روسا و دبیران کارگروه های تخصصی ستاد همکاریها گرد هم آمدند

شناسه مطلب: 12276
زمان انتشار: دوشنبه 06 بهمن 1399 ساعت 13:51

با حضور مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها، روسا و دبیران کارگروه های تخصصی ستاد همکاریها در محل دبیرخانه ستاد گردهم آمدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، علیرضا حاجیان زاده، دبیر ستاد همکاریها در این نشست ضمن خیرمقدم به اعضای کارگروه های تخصصی ، رسالت اصلی دبیرخانه ستاد را هماهنگی و اجرای مصوبات شورای سیاستگذاری دانست.

مشاورعالی وزیر ادامه داد: هماهنگی بین دو دستگاه رسالت عمده دبیرخانه ستاد همکاریهای است و برنامه ما در ستاد اجرایی نیست.

حاجیان زاده افزود: راه اندازی و تشکیل هیئت های اندیشه ورز و کارگروه های تخصصی می تواند به عنوان یک بازوی توانمند فکری و اندیشه ای شورای سیاست گذاری را حمایت کند.

وی با اشاره به سابقه 25 ساله تعامل همکاری های حوزه و آموزش و پرورش با عناوین مختلف خاطرنشان کرد: این ستاد از 14 سال پیش که تابلوی آن بالا رفت رسمی وجدی تر شد، البته با فراز و فرودهایی فعالیت ها را دنبال کرد و حال اینکه از سال 73 و در زمان مسئولیت آیت الله استادی در حوزه های علمیه این طرح دنبال شد.

دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش وپرورش به تدوین سند چشم اندازی همکاریها و تهیه یک سند 5 ساله همکاری میان حوزه و آموزش و پرورش اشاره کردو گفت: بحمدلله این سند 5 ساله دومین سال عملیاتی خود را پشت سر می گذارد و این اتفاق بسیار مهم و ارزشمندی است که در تاریخ همکاریهای این دو نهاد  در گام دوم انقلاب اسلامی بوجود آمده است.

مشاورعالی وزیر خاطرنشان کرد: امروز تعامل و همکاری خوبی میان حوزه و آموزش و پرورش در عرصه های مختلف شکل گرفته است بطوریکه 11 حوزه یادگیری آموزش و پرورش نمایندگانی از حوزه های علمیه حضور دارند.و مصوبات دبیرخانه ستاد از سوی کارگروه های تخصصی به صورت جدی دنبال می کنیم. 

وی به فضای مجازی و شبکه شاد اشاره کرد و افزود: در خصوص تولید محتوا و پاسخ گویی به شبهات ظرفیت مناسبتی در بستر شبکه شاد فراهم شده است که می بایست به نحو مطلوبی از آن بهره  برد.

دبیر ستاد همکاریها تسلط به محتوای کارگروه ها را پراهمیت توصیف کرد و گفت: کارگروه ها و هئیت های اندیشه ورز بازوان پرتوان دبیرخانه ستاد و شورای سیاست گذاری هستند که باید تمامی اعضا تسلط کافی نسبت به فعالیت های تخصصی خود در کارگروه ها داشته باشند.

در ادامه این نشست روسا ودبیران کارگروه های تخصصی ستاد همکاریها نکاتی را مطرح کردند که به زودی منتشر خواهد شد.


 



مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است