Print
Zoom In
Zoom Out

نشست کمیته همکاریهای شهرستان های استان تهران؛

صیدلو: پاسخگویی مناسب لازمه ایجاد روحیه پرسشگری در دانش‌آموزان است

شناسه مطلب: 12259
زمان انتشار: شنبه 27 دی 1399 ساعت 13:41

نشست کمیته همکاریهای شهرستان های استان تهران با حضور مدیر کل و معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و مدیران حوزه‌های علمیه خواهران و برادران و دیگر اعضای کمیته این در سالن سردار شهید سلیمانی اداره کل برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، محمد صیدلو مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه کبری (س) همکاری و مشارکت گفت: در ساحت‌های ششگانه متصور سند تحول بنیادین، آن‌چیزی که زیر بنای هویت‌سازی و رشد و تعالی دانش‌آموز برای حضور در جامعه است، تقویت تربیت دینی و پرورش و رشد جنبه‌های معنوی برای شکل‌گیری سخصیت او است.

وی گفت: حضور مستمر روحانیت به عنوان مبلغان اصلی فرهنگ دینی جامعه در کنار معلمان و کادر اجرایی مدارس می‌تواند کمک شایانی در پاسخگویی به نیازهای متعدد دانش‌آموزان ایجاد کند.

این مقام مسوول تقویت روحیه پرسشگری دانش‌آموزان را از جمله اهداف نظام تعلیم و تربیت دانست و گفت: پیش‌زمینه این فرآیند، تقویت قدرت پاسخگویی و تربیت معلمان و مربیانی است که بتوانند در کنار روحانیون به این نیاز دانش‌آموز پاسخ دهند، در شرایطی که طرح شبه و اشکال به راحتی در اذهان شکل می‌گیرد، باید با قدرت بتوانیم به سلاح پاسخگویی مسلح باشیم تا به راحتی در این مسیر قدم برداریم، چرا که اگر نتوانیم پاسخگوی جوان و نوجوان امروزی باشیم، همین پرسشگری برای جامعه آسیب‌زا خواهد بود.

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران فرصت تربیت ۱۲ ساله آموزش و پرورش را بسیار مغتم دانست و گفت: برای اینکه بتوانیم شهروندانی با سبک زندگی ایرانی و اسلامی تربیت کنیم باید در زمانی که در اختیار ما هستند با پرورش و شناخت جنبه‌های بازدارنده و انگیزاننده در وجود وی به شکل‌گیری با کیفیت شخصیت یک شهروند خوب به جامعه خدمت کنیم.

 





مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه‌های علمیه برگزار می‌کند

کارگاه تخصصی «روش‌های استفاده از هوش مصنوعی در تدریس» برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران