Print
Zoom In
Zoom Out

عضو هیئت مدیره مؤسسه خیریه دارالاکرام؛

بیش از 5500 دانش آموز را در سطح کشور تحت پوشش داریم

شناسه مطلب: 12258
زمان انتشار: شنبه 27 دی 1399 ساعت 11:59

مدیر شعبه استان قم و عضو هیئت مدیره مؤسسه خیریه دارالاکرام خبر از پوشش و بورسیه بیش از 5هزار و 500 دانش آموز بی بضاعت و کمتربرخوردار در سطح کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، منوچهر دهشیری، عضو هیئت مدیره و رئیس مؤسسه خیریه دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) استان قم در دیدار با علیرضا رحیمی معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش اظهارکرد: موسسه خیریه دارالاکرام حضرت ابوالفضل علیه السلام فعالیت خود را رسما از سال ۱۳۸۰ در سطح ملی آغاز کرده و موضوع فعالیت این مرکز اعطای بورسیه تحصیلی به دانش آموزان مستعدِ تحصیلِ فاقدِ سرپرست مؤثر است که ترک تحصیل کرده و یا در معرض ترک تحصیل هستند.

وی افزود: این موسسه تاکنون بیش از ۵۵۰۰ دانش آموز را بورسیه کرده که واریزی های مستقیم مالی ماهانه به حساب آنها داشته است و علاوه بر آن بر اساس اصل کرامت و اعتقاد به تحصیلِ موفق با ارائه مجموعه ای از خدمات مختلف برای دانش آموزان و اعضای خانواده ایشان از مددکاری تخصصی، آموزشی، بهداشت و درمان، مشاوره، اشتغال و کارآفرینی و کمک های معیشتی بهره مند ساخته است.

مدیر مؤسسه خیریه دارالاکرام استان قم با بیان اینکه هم اکنون دارالاکرام در ۱۵ استان و ۸۵ شهر فعالیت دارد، تصریح کرد: موسسه هیچ فعالیت سیاسی و اقتصادی نداشته و صد در صد به حمایت مردمی اتکا دارد.

وی با اشاره به فعالیت دفتر مؤسسه در استان قم اظهار داشت: شعبه قم در سال ۱۳۹۳ تاسیس شده که تاکنون بیش از ۴۳۰ دانش اموز بورسیه کرده و ۵۸ نفر هم فارغ التحصیل و توانمند شده و ازموسسه خارج شده اند؛ درحال حاضر ۱۲ نفر در دانشگاه ها مشغول تحصیل هستند که اینها دانش آموزانی بودند که روزی در معرض ترک تحصیل قرار داشتند و خدا را شاکریم که با همت همیاران و مشاوران خوب دانش آموزانی که روزی ترک تحصیل کرده بود با رتبه ۲۵۶ و ۶۵۰ وارد دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه قم شده اند.

دهشیری بیان کرد: موسسه دارالاکرام برمبنای ارزشیابی تحصیلی وفرهنگی بورسیه پرداخت می کند و دانش آموزان هرچه بیشتر تلاش کنند بورسیه بیشتری دریافت می کنند. یکی از برنامه های موسسه سوق دادن دانش آموزان به طرف مراکز فنی و حرفه ای است و امسال ۲۵ نفر برای رشد علمی و مهارتی و ادامه تحصیل به فنی و حرفه ای رفتند و این در حالیست که مؤسسه قول تامین هزینه ها را در صورت موفقیت داده است.

وی ادامه داد: با همکاری نزدیکی که با معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش استان قم داریم، تمام مادران بی سواد و کم سواد را شناسایی و به مرکز معرفی کرده ایم که تاکنون ۳7 نفر موفق به دریافت گواهینامه شده اند.

مدیر مؤسسه خیریه دارالاکرام استان قم اضافه کرد: در موسسه دارالاکرام شعبه قم ۴۷ همیار آموزشی، ۵۶ همیار درمانی، ۴۱ همیار فرهنگی و۴۷ مددکار خانم به صورت کاملا رایگان همکاری می کنند.

دهشیری گفت: در پایان خالصانه‌ترین سلام و سپاس این مجموعه تقدیم خیرینی باد که توفیقاتی را خداوند نصیبشان کرده که به یاری موسسه‌ای آمده‌اند که به بحث آموزش و فرهنگ جامعه پرداخته است، علاقه‌مندان جهت ارتباط با مؤسسه خیریه  دارالاکرام حضرت ابوالفضل (ع) و معرفی دانش‌آموز، مددکار، بانی، حامی و همیار در تمام زمینه‌ها با شماره ۹۱۲۵۵۱۲۹۶۸ و شماره‌ای ۳۷۸۴۱۷۵۹ و ۳۷۸۱۷۶۹ به مهربانی ارتباط برقرار کنند.



استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است

وزیر آموزش و پرورش:

ترویج فرهنگ اقامه نماز، انس با قرآن و عشق به پرچم کشورمان را در اولویت قرار می‌دهیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

با حضور وزیر آموزش و پرورش

تصاویر/ ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزی

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

دﺑﯿﺮ ستاد ﻫﻤﮑﺎری‌ﻫﺎ در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش:

تشریح برنامه ۵ ساله دوم ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش

با حضور مسئولان حوزه و اموزش و پرورش

همایش طرح سه میم «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در اهواز برگزارشد + تصاویر

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با آیت الله جوادی آملی:

در کنار ایجاد تحول در برنامه درسی، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در اولویت برنامه‌ها است

آیت‌الله جوادی آمل در دیدار وزیر آموزش و پرورش :

اهل بیت علیهم السلام جان خود را فدای هدایت مردم کردند تا عاقل و عادل بسازند.