Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان خراسان جنوبی؛

وجود معلم سرچشمه نوروسرمنشأایثار

شناسه مطلب: 12246
زمان انتشار: شنبه 20 دی 1399 ساعت 11:18

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: وجود معلم، سرچشمه نور الهی و سر منشأ ایثار است؛ که درس فتوت، جوانمردی و از خود گذشتگی به طالبان علم و حقیقت می آموزد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله عبادی، صبح امروز در دیدار با رئیس و اعضای کمیته ی لوازم التحریر ستاد رزمایش کمک های مؤمنانه استان، اظهار کرد:  اینطور نیست که با مجازی شدن آموزش ها کار معلمان ما سبک تر شده باشد؛ بلکه یک معلم شاید دو تا سه برابر وقت آموزش معمول در مدرسه، زمان صرف می کند.

وی، از معلم به عنوان پشتوانه محکم تأمین امنیت جسم، روان و فکر دانش آموزان یاد کرد و ابراز داشت: نگاه معلم به موضوع تعلیم و تربیتِ نسلِ آینده ساز، نگاهی الهی، و همت او  فقط برای رضای معبود است.

خطیب جمعه بیرجند، با بیان این که معلم در مسیر مقدس  هدایت دانش آموز به سوی حیات طیبه و آموزش مکارم اخلاق، از تمام هستی و رفاه خود می گذرد، عنوان کرد: اندیشه و فکر، ماهیت انسان را تشکیل می دهدو با اندیشه می توان مقدمات لازم برای سلوک الی ا... را فراهم نمود  و بر اساس فرهنگ الهی به پرورش انسان همت گماشت.

نماینده ولی فقیه درخراسان جنوبی،بیان کرد:پرورش تفکرمدینه فاضله درذهن شرط لازم، ولی کافی نیست و نباید بدان مغرور شد؛ بلکه برای رسیدن به این مدینه باید تلاش، جهد و کوشش کرد و الا بسی معصیت کار دیوانه وجود دارد که از راه معصیت می خواهند به بهشت برسند.

وی با اشاره به سالروز شهادت میرزا تقی خوان امیر کبیر از دوران این مجاهدِ مبارز، در برابر دول اجنبی، به عنوان مقطعی خاص یاد کرد و افزود: قبلگاه برخی غرب است و همیشه به دنبال وابسته کردن ما به غرب هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، توجه به مقوله آموزش را مهم دانست و از آن به عنوان شرط لازم برای رشد علمی دانش آموزان یاد کرد و ادامه داد: هر چند توجه به بعد آموزش مهم است ولی کافی نسیت و تزکیه و تربیت، بر آن ارجحیت دارد؛ چرا که علم بدون تزکیه، زمینه سازِ سقوطِ انسان، به دره های تباهیِ اخلاقی، و چاه های طویل جنگ و خون ریزی می شود و مردم بسیاری را آوراه می سازد.

به گفته عبادی، کسی که سنت حسنه ای را پایه گذاری می کند تا قیامت در ثواب آن شریک است و بر عکس هرکس سنت سیئه و بدی را پایه گذاری نماید تا ابد در گناه آن شریک بوده و مورد عتاب و عذاب الهی قرار می گیرد.





نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است