Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر:

استقبال آموزش و پرورش از طرح امین، وظیفه حوزه را سنگین تر کرده است

شناسه مطلب: 12239
زمان انتشار: دوشنبه 15 دی 1399 ساعت 13:04

عضو کمیته همکاریهای استان بوشهر با اشاره به خدمات آموزش و پرورش، گفت: همه از مسیر آموزش و پرورش سواد و علم را یاد گرفتیم و این نهاد کانال شروع رسیدن به معارف است؛ آموزش و پرورش در کنار حوزه علمیه و دانشگاه نیست، بلکه مبدا است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام رضا خدری، صبح امروز در نشستی با معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر، با گرامیداشت سالروز شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و چهلم شهید فخری زاده و نیز تسلیت ارتحال آیت الله مصباح یزدی، اظهار داشت: آیت الله مصباح یزدی در آموزش و تربیت جامعه نقش بسزایی را ایفا کرد و از اول انقلاب تا پایان عمر دغدغه اعتقادات و پرورش انسان های خوب در جامعه را داشت.

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر افزود: در دهه ۶۰ موسسه در راه حق زیر نظر این شخصیت عالم جزواتی را منتشر می کرد  که این جزوات به دورافتاده ترین روستاها می رسید که نقش مهمی در پرورش دانش آموزان و دانشجویان داشت، چیزی که امروز جای آن خالی است.

وی افزود:  خدمات آیت الله مصباح یزدی در کادر سازی و نیرو سازی برای انقلاب اسلامی به ثمر نشسته و بسیاری از شاگردان ایشان در سراسر کشور منتشر می توانند بارهایی را از دوش جامعه بردارند.

حجت الاسلام خدری در ادامه با اشاره به خدمات آموزش و پرورش، گفت: همه از مسیر آموزش و پرورش سواد و علم را یاد گرفتیم و این نهاد کانال شروع رسیدن به معارف است؛ آموزش و پرورش در کنار حوزه علمیه و دانشگاه نیست، بلکه مبدا است.

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر با بیان اینکه فعالیت آموزش و پرورش به ویژه در دوران کرونا قابل تقدیر است، افزود: در دوره ای که آموزش و پرورش با سختی هایی مواجه است، کار آنها و به ویژه تدریس از طریق فضای مجازی بیشتر شده است.

وی ادامه داد: نزدیک به ۴۰۰ رشته و گرایش در حوزه طراحی شده که ۳۰ رشته ارتباط مستقیم با تعلیم و تربیت دارد.

حجت الاسلام خدری با اشاره به برخی طرح های مهم حوزه علمیه برای همکاری با آموزش وپرورش، گفت: طرح هایی مثل «امین» که در آموزش و پرورش اجرا شده با استقبال خوبی مواجه شده است و حضور یک روحانی در مدرسه بسیار موثر بوده و این وظیفه ما را سنگین تر می کند.

وی به طرح های «روشنا» و «حبل المتین» اشاره کرد و یکی دیگر از عرصه های همکاری حوزه و آموزش و پرورش را موضوع جذب و پذیرش حوزه اعلام کرد و گفت: نیاز است ارتباط بیشتری بین حوزه و آموزش و پرورش باشد.

انتهای پیام/



نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!