Print
Zoom In
Zoom Out

با همکاری مدیریت حوزه علمیه خوزستان؛

اجرای «پویش قاسم هنوز زنده است» ویژه دانش‌آموزان خوزستانی

شناسه مطلب: 12223
زمان انتشار: سه شنبه 09 دی 1399 ساعت 10:53

«پویش قاسم هنوز زنده است» ویژه دانش‌آموزان خوزستانی با مدیریت حوزه علمیه خوزستان، در حال برگزاری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،  پویش دانش آموزی «قاسم هنوز زنده است» عنوان یک ویژه برنامه دانش آموزی است که با همکاری مرکز مدیریت حوزه های علمیه خوزستان و آموزش و پرورش استان فعالیت خود را آغاز کرده است.

در این پویش دانش آموزان خوزستانی با تولیدات هنری خود عشق و ارادت خود را به سردار دل‌ها ابراز می کنند.

بر این اساس، مسئولان برگزاری پویش «قاسم هنوز زنده است» در جمع خبرنگاران رسانه رسمی حوزه در خوزستان، حضور پیدا کرده و چند دقیقه ای توضیحات لازم پیرامون آن را ارائه کردند.

در ابتدای این نشست، دکتر مهدی رفیعی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان خوزستان، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره سردار شهید، حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: پویش دانش‌آموزی "قاسم هنوز زنده است" باهمت حوزه علمیه خوزستان و آموزش‌وپرورش استان و ستاد مدارس محمدامین(ص) تشکیل‌شده که در آن دانش آموزان خوزستانی، تولیدات هنری خود، با موضوع شهید سلیمانی را با عشق و علاقه به روح پرفتوح این شهید مجاهد تقدیم می‌کنند.

وی ادامه داد: اعتقاد بنده این است که سردار سلیمانی، عزیز خدا بوده که چنین سربلندی در جامعه پیداکرده است. افرادی مثل شهید حاج قاسم سلیمانی نه‌تنها الگویی برای مردم ایران بلکه الگویی برای تمام بشریت است و یک جامعه اگر می‌خواهد سر پا باشد باید این الگوها را حفظ نماید.

دکتر رفیعی بیان کرد: در ماجرای ترور شهید سلیمانی، با پدیده‌ای جدید به نام تروریسم دولتی مواجه شدیم و رئیس دولت آمریکا شخصاً دستور ترور این شهید عزیز را صادر کرد. آمریکا کشوری است که خود را سنبل آزادی می‌داند اما با ترور این مجاهد عزیز چهره واقعی خود را به جهانیان نشان داد.

وی افزود: مردم خوزستان هیچ‌گاه کمک‌های حاج قاسم در جریان سیل سال گذشته این استان را فراموش نمی‌کنند و برای همیشه قدردان او هستند. شهید سلیمانی کسی بود که به ما یاد داد بی‌نام‌ونشان به مردم خدمت کنیم و همواره در جهت تحقق عدالت و احترام به ارزش‌ها گام برداریم.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام عبدالمهدی علیزاده، معاون تبلیغ حوزه علمیه خوزستان، پویش "قاسم هنوز زنده است" را نوعی ادای دین به شهید حاج قاسم سلیمانی دانست و گفت: جامعه هدف این پویش، دانش آموزان هستند و آن‌ها می‌توانند با تولیدات هنری خود در این پویش شرکت کنند. ازجمله اهداف این پویش می‌توان به ایجاد رابطه قلبی بین دانش آموزان و سردار دل‌ها، آشنایی با مکتب سلیمانی و تربیت نسلی سلیمانی گونه است.

لازم به ذکر است، دانش آموزان می توانند آثار خود را در پیام رسان های ایرانی به آیدی @haj_ghasem_۹۹ و یا شماره تماس ۰۹۰۱۳۶۱۴۶۳۱ در پیام رسان واتساب ارسال نمایید.

انتهای پیام./



مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

تأکید نماینده ولی‌فقیه در زنجان بر تقویت ارزش‌های انسانی در نسل نوجوان

گزارش تصاویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان