Print
Zoom In
Zoom Out

با حضور مدیر حوزه‌های علمیه کشور صورت گرفت؛

تبیین برنامه‌های تربیتی آموزش‌وپرورش توسط اعضای شورای معاونان

شناسه مطلب: 12212
زمان انتشار: يكشنبه 07 دی 1399 ساعت 12:10

اعضای شورای معاونان وزارت آموزش وپرورش در چهاردهمین برنامه گفتگوی هفته برمدار تحول و بهبود یادگیری که با حضور مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد به تشریح و تبیین برنامه‌های آموزش‌وپرورش پرداختند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستادهمکاریها ، در چهاردهمین نشست از سلسه نشست‌های گفتگوی هفته باهدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌های دولتی که با محوریت موضوع گفتگو بر محور تحول و با حضور محسن حاجی میرزایی و آیت‌الله علیرضا اعرافی در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، اعضای شورای معاونان به تشریح و تبیین برنامه‌های آموزش‌وپرورش پرداختند. برنامه‌ها و موارد مطرح‌شده توسط اعضای شورای معاونان به شرح زیر است:

* نقش حوزه‌های علمیه خواهران را پررنگ‌تر کنیم

علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد: اجرای طرح‌های "امین" و "روشنا" در مدارس با همکاری ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش در پاسخگویی به سؤالات دانش آموزان در موضوعاتی همچون نماز، بلوغ و شبهاتی دینی بسیار کارآمد و مناسب بود و با استقبال خوبی از سوی دانش آموزان مواجه شد.

کاظمی با اشاره به حضور روحانیون در مدارس به‌عنوان مشاور حوزه‌های فرهنگی، پرورشی و مذهبی، در قالب طرح‌های مختلف اجراشده، افزود: حضور طلبه‌های وظیفه باانگیزه و توانمند در مدارس، باعث شادابی و تغییر حال و هوای مدارس و علاقه دانش آموزان به یادگیری و پیشرفت در مباحث دینی شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش‌وپرورش تصریح کرد: برای بررسی نتایج طرح‌های اجراشده در مدارس، نیاز به آسیب‌شناسی جدی مبتنی بر ارزشیابی در اثربخشی فعالیت‌های ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش داریم تا به کمک نتایج به‌دست‌آمده بتوانیم طرح‌های مؤثر را شناسایی و تقویت کنیم.

وی با توجه به اینکه نیمی از دانش آموزان مدارس را دختران تشکیل می‌دهند، بیان کرد: باید نقش ستاد همکاری‌های حوزه علمیه را در آموزش‌وپرورش پررنگ‌تر از قبل کنیم و به دنبال آن نقش حوزه علمیه خواهران را تقویت کنیم تا دانش آموزان دختر را از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی محافظت کرده باشیم.

کاظمی با اشاره به‌ضرورت حضور در زیست‌بوم جدید گفت: حضور در زیست‌بوم جدید نیاز به برنامه‌ریزی‌های جدید دارد و برای ادامه راه در مسیر درست، باید در سطح نیروهای انسانی حوزه، سازمان‌دهی درست انجام دهیم.

*اصول تربیت کودکان در دستور کار حوزه‌های علمیه خواهران قرار گیرد

رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد: پژوهش‌های انجام‌شده در زمینه‌های رفتاری نشان‌دهنده این حقیقت است که یادگیری از بدو تولد آغاز می‌شود و اساس یادگیری انسان‌ها در 4 سال اول زندگی پایه‌ریزی می‌شود.

حکیم زاده افزود: آموزش کودکان در مهدهای کودک و تهیه محتواهای آموزشی برای این دوران یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های آموزشی است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن نظر داشته‌اند و نباید مورد غفلت قرار گیرد.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه خانواده در یادگیری فرزندان در این دوران نقش مهمی دارد، گفت: لازم است، موضوع تربیت کودکان در دوره اول زندگی را در دستور کار حوزه‌های علمیه خواهران قرار دهیم و مربیانی را به این منظور آموزش دهیم تا با حضور در مهدهای کودک و ارائه آموزش‌های لازم به مادران، بتوانیم در یادگیری این دوره از زندگی اثرگذار باشیم.



گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران