Print
Zoom In
Zoom Out

نایب رئیس کمیته همکاریهای استان خراسان جنوبی؛

آموزش و پرورش کانون و مرکز توسعه

شناسه مطلب: 12178
زمان انتشار: چهارشنبه 19 آذر 1399 ساعت 13:31

نایب رئیس کمیته همکاریها و مدیر کل آموزش و پروش خراسان جنوبی گفت: با توجه به تأثیر گذاری آموزش و پرورش در همه بخش های عقیدتی، علمی، اقتصادی دفاعی، بهداشتی و حتی هسته ای؛ آموزش و پرورش کانون و مرکز توسعه ی پایدار در تمام رمینه ها است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، محمد علی واقعی، صبح امروز در نشست مشترک شورای معاونین با نماینده مردم شریف شهرستان های فردس، سرایان، طبس و بشرویه در مجلس شورای اسلامی که در محل سالن کنفرانس این اداره کل برگزار شد، تصریح کرد: مهمترین سیاست آموزش و پرورش استان در سال های اخیر،اجرای سند تحول بنیادین است.

وی؛ تخصیص بودجه بر اساس جمعیت بدون توجه به پراکندگی بالای جمعیت دانش آموزی را یکی از مشکلات آموزش و پرورش دراستان  دانست و عنوان کرد: با همراهی و همکاری نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی و با توجه به همجواری استان با همسایه شرقی و جمعیت بالای مرزنشین،امیدواریم خراسان جنوبی در تخصیص بودجه هم ردیف سیستان و بلوچستان قرار گیرد.

مدیر کل آموزش و پروش خراسان جنوبی، اظهار داشت: پرورش و تربیت افراد خلاق، کارآفرین، مشارکت جو، مسوولیت پذیر ، اخلاق مدار، نقاد و نقدپذیر ، دارای مهارت های فنی و اجتماعی، با تقوی و دین مدار و در یک کلام در طراز جمهوری اسلامی مهم ترین هدف و رسالت فرهنگیان بهارستان علم و ادب به شمار می رود.

 دبیر شورای آموزش و پرورش استان؛ پذیرش 270 دانش آموز استان در رشته های پزشکی و پیراپزشکی در آزمون سراسری 99 را مدال افتخار دیگری بر سینه نظام تعلیم و تربیت دانست و ادامه داد: خراسان جنوبی سومین استان پهناور و دومین استان کویری کشور است که با مشکلاتی همچون پراکندگی جمعیت، کمبود نیروی انسانی، کمبود اعتبارات و عدم توسعه زیر ساخت ها سخت افزاری برای ارائه آموزش های نوین دست و پنجه نرم می کند.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش تصویب اعمال مدرک دوم و اجرای طرح رتبه بندی را مهم ترین خواسته های  فرهنگیان خطه ی قهستان زمین برشمرد و افزود: در خصوص استفاده دانش آموزان از شبکه شاد نیز عمده مشکل آموزش و پرورش قبل از این که مشکل نرم افزاری باشد، مشکل سخت افزاری، پهنای باند کم اینترنت و عدم نفوذ زیرساخت های اینترنتی در بسیاری از شهرها و روستاها به ویژه در مناطق مرزی و عشایری است.



تصاویر/ دیدار معاون وزیر آموزش و پرورش با نماینده ولی فقیه در فارس

امام جمعه یزد

جایگاه واقعی مدرسه پایگاه تربیت انسان متعهد، مؤمن و انقلابی است.

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران