Print
Zoom In
Zoom Out

یک نماینده مجلس؛

آموزش و پرورش آنطور که شایسته است مورد توجه قرار نگرفته است/معلم هنرمندی است که با عشق درس ایمان می دهد

شناسه مطلب: 12177
زمان انتشار: چهارشنبه 19 آذر 1399 ساعت 13:14

حجت الاسلام نصیرایی گفت: معلم هنرمند خوش ذوقی است که با سرانگشت تدبیر، درس عشق و ایمان به دانش آموزان می دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها حجت الاسلام نصیرایی نماینده مردم شهرستان های بشرویه، سرایان، طبس و فردوس در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز در نشست مشترک با مدیرکل واعضای شورای معاونین آموزش و پرورش خراسان جنوبی ، عنوان کرد: آموزش وپرورش، دستگاه مولدی است که بهترین مکان سرمایه گذاری برای پرورش فکر و اندیشه جوانان و نوجوانان ایران اسلامی بشمار می رود.

وی با بیان این مطلب که آینده این نظام مقدس و انقلاب اسلامی ملت ایران بسته به کیفیت ارائه محتواهای آموزشی و پرورشی ارائه شده در فرایند تعلیم و تربیت است، اظهار داشت: متأسفانه در طول ادوار مختلف آنچنان که باید و شاید به این دستگاه مهم،حیاتی و تأثیر گذار توجه نشده است.

نماینده مردم شهرستان های بشرویه، سرایان، طبس و فردوس در مجلس شورای اسلامی، اولویت بخشی به جمعیت، در تخصیص ردیف بودجه را زخم کهنه ای بر پیکر استان و مردم انقلابی آن دانست و تصریح کرد: مردم برای تحقق آرمان ها و اهداف مقدس اسلام ناب در تمام شئونات جامعه و در عرصه های مختلف صبورانه مقاومت نموده و  سختی ها را تحمل کرده و می کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی، بابیان این که مردم قهرمان ایران و سرزمین خراسان درحمایت از ولایت و آرمان های انقلاب اسلامی چه درعرصه دفاع مقدس و چه پس از آن،ثابت قدم بوده و فرزندان دلبندشان رادراین مسیر مقدس به قربانگاه عشق فرستاده ومی فرستند؛ با اشاره به ایجاد شکاف بین آرمان هاوعملکردها، افزود:بی توجهی به این شکاف ها در بدنه انقلاب، خسارات جبران ناپذیری به دنبال دارد.

وی فاصله گرفتن از آرمان ها را زمینه ساز بروز مشکلات متعدد و متنوع دانست و خاطر نشان کرد: هر جا رفتارها، سیاست گذاری ها، برنامه ها، فعالیت های ما مبتنی بر منویات ولایت، بر محور انقلاب وانقلابی گری بوده است، در تمامی عرصه ها موفق بوده ایم و هر کجا فاصله گرفته ایم به مشکل برخورده ایم.

نماینده مردم شهرستان های بشرویه، سرایان، طبس و فردوس در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به شهادت مظلومانه دانشمند دفاعی و هسته ای کشورمان، شهید فخری زاده و سالگرد شهادت سردار دل ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، اضافه کرد: این شهدای گرانقدر قبل استفاده از علم و تخصص خود در عرصه های هسته ای و دفاعی، به تقویت مکارم اخلاق، بصیرت و معنویات می پرداختند.

حجت الاسلام نصیرایی با بیان این که دشمن در جنگ نرم با به سخره گرفتن اعتقادات و معنویات سعی در ترویج فرهنگ منحط  غربی در بین نسل آینده ساز انقلاب دارد، بیان کرد: امروز بشر گرفتار علمی مادی است که به جای خدمت به بشریت و حرکت در صراط الهی، در خدمت شیاطین قرار گرفته است.

وی عدم تعهد را سرمنشأ جنایات، خون ریزی ها ظلم ها و ستم ها برشمرد و یاد آور شد: محصول چنین نگرشی تربیت مستکبرانی تروریسم چون دولت غیر قانونی و غاصب رژیم صهیونیستی و امپریالیستی آمریکایی است.

این نماینده مجلس با بیان این که نباید محیط آموزش و پرورش تک بعدی، رنگی و سطحی نگر شود؛ تأکید کرزد: در گام دوم انقلاب باید یک آسیب شناسی جدی در حوزه های مختلف نظام تعلیم و تربیت صورت گرفته، با شناسایی نقاط ضعف و قوت؛ نقطه های قوت تقویت شده و در رفع و نقاط ضعف بکوشیم.

به گفته ی نصیرایی روشنگری، تعامل و ارتباط مستمر باعث تقویت برنامه ها، فعالیت ها و سیاست گذاری ها در حوزه های مختلف تعلیم و تربیت می شود؛ از این رو  افزایش این گونه جلسات می تواند نقاط ضعف را برطرف ساخته، ضمن جلوگیری از برخی سوء تفاهمات؛ باعث ارتقای فرایند تعلیم و تربیت در استان شود.



نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)