Print
Zoom In
Zoom Out

معاون تبلیغ حوزه علمیه تهران خبر داد:

فعالیت ۲۲۵ مبلّغ در مدارس طرح مدارس امین تهران

شناسه مطلب: 12140
زمان انتشار: چهارشنبه 28 آبان 1399 ساعت 11:44

معاون تبلیغ حوزه علمیه استان تهران اعلام کرد: در حال حاضر ۲۲۵ مبلغ اعم از برادران و خواهران در طرح مدارس امین مشغول فعالیت هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام محمد صادق احسان بخش در جلسه ای با مدیر و عوامل اجرایی مدرسه راهبری علم وعمل که در سالن جلسات  مدیریت حوزه علمیه استان تهران، با موضوع  «تبلیغ و مسائل پیرامونی آن» برگزار شد،با اشاره به این که مدرسه راهبری علم و عمل که در راستای پیاده سازی منویات مقام معظم رهبری در سطح جامعه گام های موثری را برداشته است، اظهار داشت: در حال حاضر ۲۲۵ مبلغ اعم از برادران و خواهران در طرح مدارس امین مشغول فعالیت هستند و برای ارتقای کمی و کیفی این طرح موفق برنامه ریزی های جدی صورت گرفته است تا بتوانیم ظرفیت های بالقوه طرح را در سطح تمام استان عملیاتی و اجرایی کنیم.

معاون تبلیغ حوزه علمیه استان تهران ادامه داد: تبلیغ در حال حاضر به صورت علم در آمده و مبلغان نیز باید با علم و آگاهی قدم در این عرصه بگذارند.     

وی اجرای طرح های «بینات»، «حبل المتین»، راه اندازی گروه های تبلیغی- جهادی، ارتباط مردم محله با طلاب و مدارس علمیه، آموزش مبلغین و تهیه سامانه آموزشی مبلغین را از اقدامات معاونت تبلیغ حوزه علمیه تهران برشمرد.

حجت الاسلام احسان بخش، معرفی و نقش حوزه علمیه در سطح جامعه در قالب نمایشگاه حوزه شناسی، برپایی اردوی آشنایی دانش آموزان با مدارس علمیه، تهیه اپلیکیشن معرفی مدارس، تشکیل ماهانه هیئت خانوادگی طلاب،  تشکیل انجمن های مهارتی مثل شعر، خانه هنر طلاب و خطابه را از دیگر اقدامات معاونت تبلیغ حوزه علمیه تهران اعلام کرد.

 دکتر طبیبی، مدیر مدرسه راهبری علم و عمل هم در این جلسه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های این مدرسه ارائه داد.

انتهای پیام



مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان