Print
Zoom In
Zoom Out

امام جمعه بیرم فارس:

دستگاه تعلیم و تربیت خداجو و خدامحور است

شناسه مطلب: 12134
زمان انتشار: دوشنبه 26 آبان 1399 ساعت 12:52

رییس و کارکنان اداره آموزش و پرورش بیرم با امام جمعه این شهر دیدار و گفتگو کردند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، در آغاز این نشست محمد کریمی رییس اداره آموزش و پرورش بیرم ضمن تقدیر از امام جمعه محترم بیرم به خاطر همه تلاش هایی که برای مجموعه تعلیم و تربیت منطقه انجام داده اند گفت: با توجه به اوضاع ناشی از ویروس منحوس کرونا که همه امور از جمله آموزش دانش آموزان را تحت تأثیر قرار داده، امیدواریم که با حمایت های بی دریغ شما موفق شویم وظایف خود را به خوبی انجام دهیم و شرمنده مردم و دانش آموزان نشویم.

وی افزود: قطار آموزش و پرورش در مسیر پیشرفت قرار گرفته است و ما امیدواریم با مساعدت های امامان جمعه  سرعت پیشرفت را بیشتر کنیم.

حجه الاسلام حسین زاده امام جمعه بیرم نیز گفت: نهاد تعلیم و تربیت، نهادی مقدس با هدف متعالی تربیت انسان هایی خداجو و خدامحور است که جامعه را به سمت و سویی شایسته هدایت می کند، اگر نظام آموزش و پرورش به سمتی سوق داده شود که تفکرات حاکم بر آن جناحی، گروهی و سلیقه ای قلمداد شود، در نهایت دانش آموزان و آینده یک منطقه متضرر خواهد شد.

رئیس کمیته همکاریهای  بیرم با اعلام آمادگی در مساعدت و کمک به آموزش و پرورش در هر زمینه و هر زمانی که احتیاج باشد خاطر نشان کرد: اگر در آموزش و پرورش با همدلی، یکرنگی و وحدت رویه تقویت شود و افراد بدخواه و مغرضی که در هر جایی ممکن است پیدا شوند، نتوانند آموزش و پرورش را درگیر حواشی کنند، بدون شک این مجموعه می تواند سطح آموزشی و معرفتی دانش آموزان منطقه را ارتقا دهد.




پویش ملی برای مادرم زهرا(س)

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است

پویش ملی برای مادرم زهرا(س)

تأکید نماینده ولی‌فقیه در زنجان بر تقویت ارزش‌های انسانی در نسل نوجوان

ستاد همکاریهای در یک نگاه

گفت وگویی متفاوت برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

منبرجدید حوزه در دستان ۳۲ میلیون گیمرایرانی

در سفر دبیرستاد همکاریها به فارس مطرح شد؛

تاکید بر حمایت از طلاب شاغل و طرح امین در آموزش و پرورش

دبیر ستاد همکاری‌ها

حمایت از طلاب معلم، حمایت از هویت دینی آموزش و پرورش است

مشاور وزیر آموزش و پرورش

ایجاد گروه‌های اندیشه‌ ورز و اتاق های فکر از ضرورت‌های ستادهمکاریهاست

با حضور مشاوروزیرودبیر ستاد همکاریها

اولین گردهمایی طلاب معلم فارس برگزار شد

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان