Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان علمیه قزوین:

تلاش کنیم دانش‌آموزان در نظام آموزشی با کرامت آموزش ببینند

شناسه مطلب: 12070
زمان انتشار: سه شنبه 06 آبان 1399 ساعت 15:04

امام جمعه قزوین کرامت را مهم‌ترین موضوع در تربیت و رشد انسان دانست و گفت: تلاش کنیم دانش آموزان در نظام آموزشی با کرامت آموزش ببینند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی ستاد همکاریها؛ حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی در جلسه شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: نباید براساس عادت‌ها سراغ دغدغه‌ها برویم چرا که دچار روزمرگی شده و اهداف اصلی محقق نمی‌شود.

وی تصریح کرد: خدای متعال بنیانگذار تعلیم، تربیت و آموزش است و آیات نخستین قرآن کریم نیز در این خصوص نازل شده و نشان دهنده اهمیت و تأثیر تعلیم، تربیت و آموزش است و همه شالوده‌ آموزش و پرورش در آن دیده شده است.

رئیس کمیته همکاریهای قزوین بیان کرد: اگر این جلسات تشکیل می‌شوند می‌باید تکلیف‌ها را مشخص کنیم و دستورات دینی و الهی و نگاه بنیانگذاریِ تعلیم و تربیتی خداوند را مدنظر قرار دهیم و در تشکیلات آموزش و پرورش محقق کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین کرامت را مهم‌ترین موضوع در تربیت و رشد انسان دانست و گفت: تلاش کنیم تا دانش‌آموزان در نظام آموزشی با کرامت آموزش ببینند و تربیت شوند و خداوند قرآن را به عنوان کتاب کرامت برای رسیدن به این هدف نازل کرده است و اگر کارها مایه قرآنی نداشته باشد، کرامت محقق نمی‌شود.

وی افزود: رسول گرامی اسلام(ص) فرموده‌اند قرآن را پیشوای خود بگیرید تا به مقصد اصلی ترسیم شده از سوی خدای متعال دست یابید و اگر قرآن را امام و پیشوای خود بگیریم به تقوا و کرامت که بالاترین جایگاه انسانی است، دست می‌یابیم.

رئیس کمیته همکاریهای استان قزوین بیان کرد: ما به عنوان پیروان اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) فرصت‌های بی‌بدیلی در نظام دینی داریم که در هیچ جای عالم دیده نمی‌شود و می‌توانیم با بهره‌گیری از آنها به اهداف عالی و متعالی ترسیم شده دین دست پیدا کنیم.

امام جمعه قزوین اضافه کرد: قرآن و فرمایشات اهل بیت(علیهم السلام) از مهم‌ترین فرصت‌هایی است که ما از آنها بهره‌مند هستیم و ضروری است برای تحقق اهداف دین و رساندن انسان‌ها به والاترین جایگاه کرامت از آنها بهره بگیریم و خداوند در قرآن و فرموده پیامبر(ص) چیزهایی به انسان تعلیم می‌دهد که غیر از این راه به آن دست نمی‌یابیم.

وی آرمان‌های انقلاب اسلامی، فرهنگ دفاع مقدس و دفاع از حرم را نیز پشتوانه‌های مستحکم برای نظام آموزش و پرورش دانست که اگر چهره‌های فرهنگی و جهادگران عرصه تعلیم و تربیت از آن بهره بگیرند به مقاصد ترسیم شده‌ نظام دینی دست خواهیم یافت.



در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران

امام جمعه یزد

جایگاه واقعی مدرسه پایگاه تربیت انسان متعهد، مؤمن و انقلابی است.

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران