Print
Zoom In
Zoom Out

آیت الله ناصری یزدی:

حضور مبلغین طرح امین در فضای مجازی پررنگ شود

شناسه مطلب: 12066
زمان انتشار: دوشنبه 05 آبان 1399 ساعت 10:02

آیت الله ناصری یزدی در جلسه کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش یزد گفت: همان طور که برای آموزش هزینه می شود، حداقل یک دهم آن نیز باید برای تربیت و پرورش هزینه شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، نشست کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پروش استان یزد، با حضور استاندار، مشاورعالی  وزیر آموزش و پرورش، سرپرست معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه و مدیران حوزه های علمیه برادران و خواهران استان، در دفتر نماینده ولی فقیه در استان، برگزار شد.

آیت الله ناصری یزدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، با اشاره به اهمیت مسأله فرهنگ دینی، گفت: باید از اول انقلاب، این تحول و همکاری ها در آموزش و پرورش به وجود می آمد.

وی افزود: متأسفانه در مسائل بودجه ای هر زمان بودجه کم می آوریم اول از بودجه فرهنگی کم می کنیم و این اهتمام باید بین مسئولین وجود داشته باشد همانطور که برای آموزش هزینه می شود، حداقل یک دهم آن نیز باید برای تربیت و پرورش هزینه شود.

نماینده ولی فقیه در استان یزد، ضمن تاکید بر حضور و فعالیت موثر مبلغین در مدارس، بیان کرد : اگر ضعف هایی وجود دارد باید با برنامه ریزی و آموزش، ضعف ها را برطرف کرد؛ نه اینکه اصل موضوع دچار خدشه و فراموشی شود.

رئیس شورای حوزه علمیه استان یزد، با اشاره به شرایط فعلی کشور، به حضور مبلغین در فضای مجازی و اختصاص زمانی جهت تدریس معارف اسلامی به دانش آموزان، تاکید و سفارش کرده و از همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش تشکر و قدردانی کرد.



معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است