Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر کمیته همکاریهای شهرستان های استان تهران خبر داد

ششمین دوره جشنواره استانی مصباح الهدی با محوریت شناخت امام زمان(عج)

شناسه مطلب: 12051
زمان انتشار: شنبه 19 مهر 1399 ساعت 13:26

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران از برگزاری ششمین دوره جشنواره مصباح الهدی با محوریت شناخت امام زمان(عج) خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، سید مجتبی هاشمی با اشاره به اهمیت طرح مصباح الهدی در آشنایی دانش‌آموزان و فرهنگیان با سیره عملی و اخلاقی اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و ترویج سبک زندگی اسلامی گفت: با توجه به وضعیت وجود ویروس کرونا و در راستای ترویج سبک زندگانی ایرانی اسلامی ، امسال ششمین جشنواره مصباح الهدی با محوریت آشنایی با سیره عملی و اخلاقی امام زمان ( عج)  در پنج مرحله با برنامه های متنوع فرهنگی و قرآنی در راستای منویات مقام معظم رهبری در فضای مجازی برگزار می شود.

مرحله ی اول (افتتاحبه طرح) با سالروزآغاز امامت امام زمان(عج) از 5 آبان 1399 آغاز می شود، همچنین مرحله دوم مسابقه کتابخوانی هماهنگ استانی، همزمان با میلاد امام حسن عسکری(ع)برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند درمرحله سوم به تولید محتوا (پادکست ، ویدئو کست و ... )ودر مرحله چهارم در پویش «عشق، یعنی انتظار» درقالب‌های مختلف هنری به رقابت بپردازند.

هاشمی گفت: مرحله پنجم و اختتامیه جشنواره نیزهمزمان با میلادامام زمان (عج)، با تقدیر ازمنتخبین برگزار خواهد شد.

دبیر کمیته همکاریهای شهرستان های استان تهران افزود: جامعه اسلامی ما به افرادی آگاه، دین مدار، ولایتمدار و پیرو اهلبیت نیازدارد و لازمه این مهم آشنایی دانش‌آموزان از دوران کودکی با ارزش‌های دینی و زندگانی بزرگان دین و ائمه معصومین علیهم السلام است.

لازم به ذکر است در سال گذشته شهرستان‌های استان تهران در زمینه شناخت سیره امام حسن عسکری (علیه السلام) با تلاش ، همدلی و مشارکت مدیران محترم مدارس، معلمان،دبیران و دانش آموزان و همکاران گرامی و مجریان طرح، فعالیتهای فراگیر و ارزنده ای را انجام داده است که امید می‌رود در سال جاری با همتی دوچندان بتوان سبک زندگی مهدوی را در جامعه جاری و ساری نمود.



با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی

نشست شورای همکاری‌ حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، برگزار شد

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین

نماینده ولی‌فقیه درکهگیلویه و بویراحمد:

آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه نقش اساسی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارند

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

در مدارس طرح امین باید روحیه دینداری، انقلابی‌گری ورشد علمی دانش‌آموزان محسوس باشد

پنجمین کارگاه آموزشی «توانمندسازی طلاب فرهنگی » در اهواز

 آیت الله نور مفیدی

توجه ویژه شخص رئیس‌جمهور به آموزش وپرورش نویدبخش تحولات است

طرح حضور ویژه فرهنگیان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند برگزار شد

استاندار خراسان جنوبی

برای حضور روحانیون در مدارس برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است

وزیر آموزش و پرورش در دیدار امام حمعه بیرجند:

تعلیم و تربیت میدان اصلی مقاومت در جنگ شناختی دشمن است