Print
Zoom In
Zoom Out

​آیت الله اعرافی در خطبه های آدینه ای:

در شرایط کرونایی، خانواده ها، دست اندرکاران تعلیم و تربیت را یاری کنند

شناسه مطلب: 12043
زمان انتشار: شنبه 12 مهر 1399 ساعت 09:30

رئیس عالی ستاد همکاریهای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش گفت: معلمان، مربیان و مدیران و دست اندرکاران تعلیم وتربیت با همکاری خانواده ها کاستی های آموزش مجازی را برطرف کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله علیرضا اعرافی در خطبه های آدینه ای که در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، با بیان اینکه مردم باید رساله الحقوق امام سجاد(ع) را مطالعه کنند، عنوان کرد: مسلمان تمام عیار برای اینکه زندگی در طراز اسلامی داشته باشد باید در مدار حق حرکت کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: در شرایط کرونایی و اوضاع و احوال خاصی که داریم و نظام آموزشی در حوزه های علمیه، مدارس و دانشگاه ها عادی و بر روال شرایط طبیعی و حضوری نبوده و به صورت غیر حضوری و مجازی است.

مدیر حوزه های علمیه ادامه داد: باید تلاش کنیم با ابتکار و خلاقیت هیچ گونه افت علمی در زمینه تحصیل دانش آموزان نداشته باشیم و خانواده ها باید همکفری و همکاری کنند تا فرزندان آنها رشد علمی و اخلاقی داشته باشند.

عضو فقهای شورای نگهبان عنوان کرد: معلمان و مربیان و مدیران و دست اندرکاران تعلیم و تربیت کاستی های نظام آموزش مجازی را برطرف کنند.

آیت الله اعرافی گفت: مسئولین و افراد درگیر در امور آموزشی باید مراقب باشند افت تحصیلی ایجاد نشود، رشد علمی شهر قم بسیار خوب است و این شهر از نظرشاخص های آموزش و علم جایگاه مطلوبی دارد.

وی ابراز کرد: این وضع آموزش غیر حضوری ضمن اینکه دارای بهره و فوائدی است ولی در آموزش و پرورش باید توجه داشته باشیم که آسیبی ایجاد نشود.

امام جمعه قم اضافه کرد: شرایط تحریم و کرونا وضع اقتصادی دشواری را ایجاد کرده است و در کنار شرایط کرونا برخی از بی تدبیری ها و کاستی هایی در طراحی و اقدامات وجود دارد که  برای مردم دشواری زیادی ایجاد کرده است.



امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

آیت‌الله جوادی آمل در دیدار وزیر آموزش و پرورش :

اهل بیت علیهم السلام جان خود را فدای هدایت مردم کردند تا عاقل و عادل بسازند.

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است