Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس ستاد همکاریهای استان قزوین:

اگر کسی دین را جزیره‌ای ببیند از خیر دنیا و آخر بی‌نصیب است

شناسه مطلب: 12033
زمان انتشار: يكشنبه 06 مهر 1399 ساعت 12:24

نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت: جهاد و علم و دانش و مقاومت و اخلاق و بندگی همه باید درکنار یکدیگر قرار بگیرد. قرآن کسانی را که به این شاخصه‌ها نگاه جزیره‌ای دارند توبیخ کرده و می‌گوید آیا شما به برخی از مبانی قرآن ایمان آورده به برخی دیگر کفر می‌ورزید؟ نتیجه این نگاه نامناسب این است که در دنیا به خواری مبتلا می‌شوید و در قیامت عذاب الهی در انتظار شماست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان در دیدار با تعدادی از فرزندان شاهد در آموزش و پرورش استان قزوین گفت: مشکل اساسی ما دوری از اصول اساسی مسلمانی است، ما نباید دست از حق و مسلمانی برداریم. شهدا به ما می‌گویند از مسیر حق و ولایت و پیامبران پیروی کنید.

رئیس کیمته همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش استان قزوین گفت: وظیفه و رسالت اصلاح طلبی و اصولگرایی و حمایت از جناح چپ و راست نیست، رسالتا باندبازی و دنیاطلبی و قدرت طلبی نیست بلکه اصل دین و قرآن و خواسته شهدا از ما پیروی از راه و سیره پیامبران الهی و قرآن کریم است.

وی با بیان اینکه در روز قیامت حمایت از اصولگرایی یا اصلاح طلبی و چپ و راست به درد ما نمی‌خورد، گفت: خداوند در آیه ۲۷ سوره یس می‌فرماید؛ به شهید راه حق گفته می‌شود وارد بهشت شو، اما شهید قبل از ورود به بهشت رو به قوم خود می‌کند و می‌گوید‌ای کاش قوم من می‌دانستند خداوند چگونه مرا مورد غفران و رحمت خود قرار داد و مرا جزء مُکرمین به حساب آورد.

امام جمعه قزوین گفت: امام راحل فرمودند معلمی شغل انبیاست، اما برای فرزندان شهدا این کلام امام (ره) با شدت بیشتری باید مطرح باشد، شغل انبیا تزکیه و تعلیم بود. یعنی انسان‌ها را از شرک و آلودگی فکری و هر بدی و ناپسندی پاک کرده و آن‌ها را به راه راست هدایت می‌کنند.

آیت الله عابدینی افزود: جان آدمی مثل ظرفی است که علم در آن ریخته می‌شود اگر در جان ما آلودگی باشد این علمی که وارد جان ما می‌شود فساد بپا می‌کند. امام راحل درباره بنی صدر فرمودند، او علمش از عقلش بیشتر بود، وی درباره شهید رجایی فرمودند؛ عقلش از علمش بود. یعنی امام این دوفرد را در شیوه زندگی باهم مقایسه کردند که علم بنی صدر عقلش را زایل کرد، اما عقل شهید رجایی، علم وی را مدیریت کرد.

امام جمعه قزوین افزود: اگر ما تزکیه و تعلیم را باهم سازگار کنیم؛ هرچقدر علم ما افزایش یابد عقل ما نورانی‌تر خواهد شد و مدیریت بر دانش در ما افزایش یافته و این علم تبدیل به فاجعه و افسارگسیختگی و انحراف و تکبر و فخرفروشی نخواهد شد.

وی گفت: جهاد و علم و دانش و مقاومت و اخلاق و بندگی همه باید درکنار یکدیگر قرار بگیرد. قرآن کسانی را که به این شاخصه‌ها نگاه جزیره‌ای دارند توبیخ کرده و می‌گوید آیا شما به برخی از مبانی قرآن ایمان آورده به برخی دیگر کفر می‌ورزید؟ نتیجه این نگاه نامناسب این است که در دنیا به خواری مبتلا می‌شوید و در قیامت عذاب الهی در انتظار شماست.

وی با بیان اینکه اگر کسی دین را جزیره‌ای ببیند از خیر دنیا و آخر بی‌نصیب است، اذعان کرد: گاهی عده‌ای برای حفظ منافع خودشان شعار آزادی که خلاف مسائل دینی است، سر می‌دهند، این افراد آزادی مدنظر مستکبران عالم را به نام آزادی دینی به مردم منتقل می‌کنند. حتی اگر شعار آزادی بر مبنای قرآن بدهیم باز هم قرآن کریم ما را از نگاه جزیره‌ای به دین برحذر می‌دارد.





معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!