Print
Zoom In
Zoom Out

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پروزش استان بوشهر عنوان کرد:

ضرورت آمادگی مشاوران و مربیان برای حل آسیب های اجتماعی کرونایی

شناسه مطلب: 12026
زمان انتشار: دوشنبه 31 شهریور 1399 ساعت 15:35

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان گفت : با تهدید سلامت روانی و اجتماعی دانش آموزان در شرایط خاص کرونایی و بروز آسیب‌های نوظهور، مشاوران و مربیان مدارس برای حل این مشکلات باید آمادگی کامل داشته باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،  علی موحدی در آیین تجلیل از طلایه‌داران تربیت در دلوار با اشاره به تدوین و ابلاغ برنامه های سال 1399 آموزش و پرورش استان مبتنی بر سند تحول بنیادین اظهار کرد: همه باید تلاش کنیم تا با عملیاتی شدن این برنامه، زمینه هدایت و رهنمون کردن دانش آموزان به مراتبی از حیات طیبه فراهم شود.

وی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین واژه معلم با مربی مترداف شده است، تصریح کرد: در این سند بر ایفای نقش تربیتی همه ارکان آموزش و پرورش تاکید شده است.

موحدی ادامه داد: اگر معلمان، مربیان، مشاوران و دبیران در بین شاگردان خود مقبولیت و محبوبیت داشته باشند، می توانند در تربیت دانش آموزان موفق باشند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر آشنایی کامل مجموعه آموزشی و پرورشی مدارس با علوم مشاوره ای به ویژه روانشناسی رشد را ضروری دانست و افزود : در دوران کرونایی، با آسیب‌های نوظهور و نوپدید در حوزه دانش آموزی مواجه هستیم که بروز این مشکلات، شرایط را برای دانش آموزان و همچنین مدیران، مربیان و مشاوران مدارس سخت تر می کند.

وی افزود: با تهدید سلامت روانی و اجتماعی دانش آموزان در شرایط خاص کرونایی و بروز آسیب‌های نوظهور، مشاوران و مربیان مدارس برای حل این مشکلات باید آمادگی کامل داشته باشند

موحدی تاکید کرد: باید  با تولید محتوای مناسب، کوتاه و هدفمند، بخش عمده ای از فعالیت‌های  پرورشی و فرهنگی را در بستر دنیای سایبر انجام و به مخاطبین خود منتقل کنیم.

در پایان این آیین که با حضور امام جمعه و رییس آموزش و پرورش دلوار برگزار شد، از طلایه داران تربیت این منطقه تجلیل شد.



مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»