Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در استان البرز

تحقق سند تحول بنیادین باید منجر به تربیت دانش آموز در تراز شهید فهمیده شود

شناسه مطلب: 12022
زمان انتشار: شنبه 29 شهریور 1399 ساعت 10:04

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش جالب است اماکاستی هایی هم دارد و تحقق سند تحول بنیادین باید منجر به تربیت دانش آموز در تراز شهید فهمیده شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،حجت الاسلام والمسلمین  سید محمد حسینی همدانی درجلسه کمیته همکاری های حوزه علمیه آموزش و پرورش استان البرزاظهار داشت: این دانشگاه در البرز مظلوم واقع شده و باید نیازهای آموزشی آن تامین شود.

وی افزود: مشکل فضای این دانشگاه باید برطرف شود تا دانشجو معلمان پذیرش شده دراین دانشگاه در شمال کشور مجبوربه ادامه تحصیل نباشند.

امام جمعه کرج  در ادامه به برگزاری جلسه خوب همکاری ها ی حوزه علمیه و آموزش و پرورش در استان البرز اشاره کرد و گفت: برنامه هایی که برای این کمیته پیش بینی شده باید درسال تحصیلی جدید مورد توجه و حمایت قرارگیرد.

حجت الاسلام والمسلمین  جسینی همدانی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش نباید مواجه با حاشیه سازی و سایت بازی باشد، خاطرنشان کرد: عکس شهید فهمیده و نواب صفوی از کتاب درسی دانش آموزان حذف شد که نباید تسلیم شد.

رئیس کمیته همکاریهای البرز با بیان اینکه نگاه مقام معظم رهبری در خصوص سند 2030 باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: نباید اجازه دهیم سند ۲۰۳۰ و مثل آنها طی شود لذا آموزش و پرورشی های استان البرز مطلبی را که درخطبه نماز جمعه درمورد این سند مطرح شده را با دقت مطالعه کنند.

وی با بیان اینکه فرهنگیان استان البرزسند تحول را بخوانند، یادآورشد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش جالب است اماکاستی هایی هم دارد و تحقق سند تحول بنیادین باید منجر به تربیت دانش آموز در تراز شهید فهمیده شود

امام جمعه کرج تصریح کرد: دراجرای عملیات است که می توان فهمید برخی از بخش های سند تحول بنیادین قابل اجرا نیست.

وی بیان داشت: همه روحانی هایی که درمدارس حضورپیدا می کنند باید از سوی حوزه علمیه استان البرزمورد تایید قراربگیرند.

نماینده ولی فقیه دراستان البرز خاطرنشان کرد: دایر کردن مدارس صدرا نیزدر استان البرز مورد پیگیری جدی قرارگیرد.

رئیس کمیته همکاریهای البرز عنوان کرد: سال تحصیلی جدید دراین وضعیت کرونایی شروع شده است که لازم است کلاس های درس به صورت حضوری و مجازی هدایت شود زیرا بازبودن مدارس برای تربیت دانش آموزان مهم است.

حجت الاسلام والمسلمین  حسینی همدانی به یکی ازآسیب های شیوع بیماری کرونا دربخش برگزاری مراسم برای والدین شهدا دراستان البرز اشاره کرد و تاکید کرد: وفات والدین شهیدان فهمیده دراین ایام کرونایی بود که امکان برگزاری برنامه بزرگداشت برای آنها وجود نداشت لذا ازآموزش و پرورش و مسئولان استان انتظارمی رود با کمی عادی شدن اوضاع ، برنامه ای دراین خصوص برگزارشود چرا که شهید فهمیده الگوی ملی هستند.



نماینده ولی‌فقیه درکهگیلویه و بویراحمد:

آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه نقش اساسی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارند

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی

نشست شورای همکاری‌ حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، برگزار شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین

نماینده ولی‌فقیه درکهگیلویه و بویراحمد:

آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه نقش اساسی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارند

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

در مدارس طرح امین باید روحیه دینداری، انقلابی‌گری ورشد علمی دانش‌آموزان محسوس باشد

پنجمین کارگاه آموزشی «توانمندسازی طلاب فرهنگی » در اهواز

 آیت الله نور مفیدی

توجه ویژه شخص رئیس‌جمهور به آموزش وپرورش نویدبخش تحولات است

طرح حضور ویژه فرهنگیان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند برگزار شد

استاندار خراسان جنوبی

برای حضور روحانیون در مدارس برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است

وزیر آموزش و پرورش در دیدار امام حمعه بیرجند:

تعلیم و تربیت میدان اصلی مقاومت در جنگ شناختی دشمن است

کارگاه پاسخ‌گویی به شبهات نوجوانان در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک حوزه علمیه و اداره کل آموزش و پرورش کرمان به امضا رسید

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س):

لازمه پویایی استعدادهای درخشان پیوند با معارف قرآن ،اهل بیت (ع) وشهدا است.