Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در استان البرز

تحقق سند تحول بنیادین باید منجر به تربیت دانش آموز در تراز شهید فهمیده شود

شناسه مطلب: 12022
زمان انتشار: شنبه 29 شهریور 1399 ساعت 10:04

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش جالب است اماکاستی هایی هم دارد و تحقق سند تحول بنیادین باید منجر به تربیت دانش آموز در تراز شهید فهمیده شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،حجت الاسلام والمسلمین  سید محمد حسینی همدانی درجلسه کمیته همکاری های حوزه علمیه آموزش و پرورش استان البرزاظهار داشت: این دانشگاه در البرز مظلوم واقع شده و باید نیازهای آموزشی آن تامین شود.

وی افزود: مشکل فضای این دانشگاه باید برطرف شود تا دانشجو معلمان پذیرش شده دراین دانشگاه در شمال کشور مجبوربه ادامه تحصیل نباشند.

امام جمعه کرج  در ادامه به برگزاری جلسه خوب همکاری ها ی حوزه علمیه و آموزش و پرورش در استان البرز اشاره کرد و گفت: برنامه هایی که برای این کمیته پیش بینی شده باید درسال تحصیلی جدید مورد توجه و حمایت قرارگیرد.

حجت الاسلام والمسلمین  جسینی همدانی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش نباید مواجه با حاشیه سازی و سایت بازی باشد، خاطرنشان کرد: عکس شهید فهمیده و نواب صفوی از کتاب درسی دانش آموزان حذف شد که نباید تسلیم شد.

رئیس کمیته همکاریهای البرز با بیان اینکه نگاه مقام معظم رهبری در خصوص سند 2030 باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: نباید اجازه دهیم سند ۲۰۳۰ و مثل آنها طی شود لذا آموزش و پرورشی های استان البرز مطلبی را که درخطبه نماز جمعه درمورد این سند مطرح شده را با دقت مطالعه کنند.

وی با بیان اینکه فرهنگیان استان البرزسند تحول را بخوانند، یادآورشد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش جالب است اماکاستی هایی هم دارد و تحقق سند تحول بنیادین باید منجر به تربیت دانش آموز در تراز شهید فهمیده شود

امام جمعه کرج تصریح کرد: دراجرای عملیات است که می توان فهمید برخی از بخش های سند تحول بنیادین قابل اجرا نیست.

وی بیان داشت: همه روحانی هایی که درمدارس حضورپیدا می کنند باید از سوی حوزه علمیه استان البرزمورد تایید قراربگیرند.

نماینده ولی فقیه دراستان البرز خاطرنشان کرد: دایر کردن مدارس صدرا نیزدر استان البرز مورد پیگیری جدی قرارگیرد.

رئیس کمیته همکاریهای البرز عنوان کرد: سال تحصیلی جدید دراین وضعیت کرونایی شروع شده است که لازم است کلاس های درس به صورت حضوری و مجازی هدایت شود زیرا بازبودن مدارس برای تربیت دانش آموزان مهم است.

حجت الاسلام والمسلمین  حسینی همدانی به یکی ازآسیب های شیوع بیماری کرونا دربخش برگزاری مراسم برای والدین شهدا دراستان البرز اشاره کرد و تاکید کرد: وفات والدین شهیدان فهمیده دراین ایام کرونایی بود که امکان برگزاری برنامه بزرگداشت برای آنها وجود نداشت لذا ازآموزش و پرورش و مسئولان استان انتظارمی رود با کمی عادی شدن اوضاع ، برنامه ای دراین خصوص برگزارشود چرا که شهید فهمیده الگوی ملی هستند.



تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیر مرکز تربیت معلم مبلغ:

کتاب "مولفه‌های نسل جدید" تا دو ماه آینده منتشر می‌شود

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است