Print
Zoom In
Zoom Out

اعضای کمیته همکاریهای شهر تهران خواستار شدند

دسترسي روحانيون طرح امين در شبكه شاد فراهم شود

شناسه مطلب: 12008
زمان انتشار: يكشنبه 23 شهریور 1399 ساعت 09:14

نشست اعضای کمیته همکاریهای اداره كل آموزش و پرورش شهرتهران در دفتر معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش تهران بر گزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نشست اعضای کمیته همکاریهای اداره كل آموزش و پرورش شهرتهران  در دفتر معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش تهران با حضور مسئولین حوزوی و آموزش و پرورشی به منظور هماهنگی های لازم جهت فعالیت های فرهنگی و تربتی روحانیون طرح امین و نیزبرنامه های ابلاغی ستاد همکاریها بر گزار شد.  

در این نشست ولي پوري معاون پرورشي و فرهنگي  با اشاره  به بيانات مقام معظم رهبري  گفت،حساسيت برنامه هاي پرورشي به ویژه مدارس امين بايد بيشتر شود و در اين  خصوص با يكديگر هم افزايي داشته باشيم و همديگر را ياري كنيم و برنامه ريزي عملياتي در دوران كرونا در فضاي مجازي داشته  باشيم . 

حجت الاسلام مجيدي نیز گفت؛ حضور مبلغين مدارس طرح امين با حضورطلاب  دیگر موسسات در مدارس يكسان فرض مي شود در صورتيكه فعاليتهاو برنامه ها كاملا جدا هستند . آمار، پشتيباني ، اقدام جهادي مطالبات آموزش و پرورش مي باشد. 

حجت الاسلام احسان بخش معاون تبليغ حوزه علميه برادران نیز در این نشست گفت : در استان تهران 220 مبلغ طرح امين فعال هستند كه 120 نفر در مدارس شهر تهران فعاليت دارند و ليست اين افراد را پس از اعزام به اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران ارسال خواهد شد.

وی افزود؛ براي مبلغين امين 200 ساعت  كلاسهاي آموزشي تحت عناوين دين فطري و مهارتهاي كلاسداري و روش برگزاري جشن تكليف و آموزش خانواده و آموزش فضاي مجازي  برگزار گرديد انتظار از آموزش و پرورش اين است مديران حتي الامكان حمايت مالي از مبلغين داشته باشند و كارشناسان مناطق شهر تهرا ن جلسه معارفه بين روحاني طرح امين و مديران مدارس را برگزار نمايند و مديران مدارس دسترسي در شبكه شاد به روحانيون طرح امين بدهد.  

حجت الاسلام شعباني مسئول رسيدگي به امور مدارس طرح امين هم گفت: تفاهم نامه بين اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران و مديريت  حوزه هاي علميه استان تهران در خصوص فعاليتهاي مدارس امين امضا گردید و احكام مبلغين طرح امين در حال صدور است و مبلغين طرح  امين از فضاهاي آموزش و پرورش به مانند فرهنگيان استفاده نمايند . ساعات حضور مبلغين كاملا مشخص شده و به رويت مديران مدارس رسانده خواهد.  




با حضور مشاوروزیرودبیر ستاد همکاریها

اولین گردهمایی طلاب معلم فارس برگزار شد

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

سیزده آبان یادآور آن است که دانش‌آموز می‌تواند سرنوشت سیاسی یک ملت را تغییر دهد.

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است

پویش ملی برای مادرم زهرا(س)

تأکید نماینده ولی‌فقیه در زنجان بر تقویت ارزش‌های انسانی در نسل نوجوان

ستاد همکاریهای در یک نگاه

گفت وگویی متفاوت برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

منبرجدید حوزه در دستان ۳۲ میلیون گیمرایرانی

در سفر دبیرستاد همکاریها به فارس مطرح شد؛

تاکید بر حمایت از طلاب شاغل و طرح امین در آموزش و پرورش

دبیر ستاد همکاری‌ها

حمایت از طلاب معلم، حمایت از هویت دینی آموزش و پرورش است

مشاور وزیر آموزش و پرورش

ایجاد گروه‌های اندیشه‌ ورز و اتاق های فکر از ضرورت‌های ستادهمکاریهاست

با حضور مشاوروزیرودبیر ستاد همکاریها

اولین گردهمایی طلاب معلم فارس برگزار شد

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان