Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای آذربایجان‌غربی:

از ظرفیت حوزه و روحانیت در مدارس استفاده شود

شناسه مطلب: 12006
زمان انتشار: شنبه 22 شهریور 1399 ساعت 13:23

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ارومیه گفت: روحانیون متصدی طرح مسائل دینی در جامعه هستند و همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با انعقاد تفاهم نامه جهت ارتقای سطح همکاری‌ها و حضور فعال روحانیون آموزش دیده در مدارس در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی امروز در جلسه کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان غربی که در دفتر امام جمعه ارومیه، برگزار شد، اظهار داشت: کار تعلیم و تربیت در شرایط کنونی با وجود شیوع بیماری، مجاهدت بزرگی است و این مهم در پیشگاه الهی مأجور خواهد بود.

وی با بیان این‌که استفاده از ظرفیت گروه‌های معارف حوزه و دانشگاه جهت پاسخگویی به شبهات دانش آموزان مورد توجه قرار گیرد، بیان داشت: استفاده از ظرفیت خیرین فعال در حوزه آموزش و پرورش در راستای فعالیت‌های تربیتی راهگشا خواهد بود.

امام جمعه ارومیه تصریح کرد: روحانیون متصدی طرح مسائل دینی در جامعه هستند و همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با انعقاد تفاهم نامه جهت ارتقا سطح همکاری‌ها و حضور فعال روحانیون آموزش دیده در مدارس در دستور کار قرار گیرد.

وی در پایان گفت: تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص مهدکودک‌ها و پیش دبستانی نیز باید مورد توجه قرار گیرد و نباید طرح‌های نوشته شده توسط برخی کشورهای معلوم‌ الحال در مدارس اجرا شود.

در ادامه این جلسه، ابراهیم محمدی مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی با بیان این‌که سال تحصیلی جدید با حضور بالغ بر ۶۱۸ هزار دانش آموز استان در ۵۰۸۰ مدرسه آغاز شد، گفت: بر اساس تصمیم ستاد کرونا، اصل بر آموزش حضوری دانش آموزان با رعایت پروتکل های بهداشتی است گرچه سایر روش‌های آموزشی اعم از بستر برنامه شاد، رسانه ملی و ارائه جزوات آموزشی با قوت جریان خواهد داشت.

وی ادامه داد: حضور دانش آموزان در مدارس اختیاری بوده و به شکل گروه بندی شده و با هدف کاهش تراکم کلاسی در مدارس صورت می‌گیرد و مابقی آموزش به صورت غیرحضوری از طریق سایر روش‌هایی همچون شبکه شاد و رسانه ملی ارائه می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی تصریح کرد: با بروز بیماری کرونا، بخش اعظم برنامه‌های تربیتی در بستر فضای مجازی اجرا می‌شود اما بسیاری از برنامه‌های آموزش و پرورش به ویژه برنامه‌های تربیتی مستلزم حضور دانش آموزان است و باید تدابیری اندیشه شود که با رعایت پروتکل های بهداشتی برنامه تربیتی مغفول نماند.

انتهای پیام/




نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

نشست مدرسه علمیه صاحب‌الزمان (عج) لنگرود و آموزش‌ و پرورش

درنشست دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با مدیرجامعه‌الزهرا (س) بررسی شد

ظرفیت های تعلیم و تربیتی جامعه‌الزهرا (س) در همکاری با آموزش و پرورش

بازدید دبیرستادهمکاریها از مرکزتربیت معلم مبلغ

حوزه علمیه، پیشرو درنوآوریهای تربیتی

اپلیکیشن «الفبای مهربانی» کاری ازدفترتبلیغات اسلامی

معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خبر داد

فعالیت یکهزار روحانی طرح امین در اصفهان

نگاه خوب رسانه ها به اخبارستاد

شماره (85) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشرشد

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است