Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان آذربایجان شرقی

آسیب ها و زیان های احتمالی فضای مجازی برای دانش آموزان پیش بینی شود

شناسه مطلب: 12002
زمان انتشار: دوشنبه 17 شهریور 1399 ساعت 15:35

آسیب های و آفت های فضای مجازی برای دانش آموزان پیش بینی و پیشگیری شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم در آیین بازگشایی مدارس در  محل آموزشگاه دخترانه عفتیه ناحیه 4 تبریز با تبریک آغاز سالتحصیلی و تسلیت ایام عزای حسینی، این آغاز را متفاوت از سال های قبل به خاطر شرایط کرونایی ذکر کذد و اظهار داشت: امسال همکاری بیشتر اولیا با مدارس مورد انتظار است.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اهمیت بالای سلامت دانش آموزان و کادر مدرسه، گفت: تدابیر ویژه توسط دست اندرکاران  تعلیم و تربیت استان شبانه روزی انجام شده است.

وی با بیان اینکه منطق ایجاد دستگاه تعلیم و تربیت انسان سازی و در نهایت تربیت انسان شایسته است، اظهار داشت: دانش آموزان باید منطبق با اخلاق اسلامی آموزش ببینند.

حجت الاسلام آل هاشم  با اشاره به اینکه تعلیم و تربیت در کنار هم مهم هستند و تربیت قبل از تعلیم است، بر به روز رسانی سند تحول آموزش و پرورش نسبت به شرایط زمانی تاکید داشت.

رئیس کمیته همکتریهای استان  معلمان را افسران سپاه پیشرفت کشور معرفی کرد و خواستار توجه ویژه به این قشر شد چرا که در این شرایط حساس کنونی نقش آنان برجسته تر از گذشته است.

وی با بیان اینکه آموزش برای همه است و باید فعالیت ها بر محور عدالت آموزشی باشد، خواستار پیشگیری از آسیب ها و زیان های احتمالی فضای مجازی برای دانش آموزان شد.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اهتمام ویژه به فعالیت های پرورشی، پیشنهاد داد: برای هماهنگی و مدیریت بهتر و عدم تداخل ماموریت ها مهدکودک ها مجدد به آموزش و پرورش واگذار شود.

وی در بخش پایانی سخنان خود با تشکر ویژه از مسئولین آموزش و پرورش استان و نواحی و مناطق ، اظهار داشت که کنترل اوضاع در شرایط حساس کرونایی خیلی ساده نیست و همت والایی می طلبد.



تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان

امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

خیزبلند حوزه علمیه برای تربیت تخصصی طلاب تعلیم و تربیتی

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

مدارس لاهیجان در ایام فاطمیه میزبان مبلّغان خواهند بود

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است