Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان آذربایجان شرقی

آسیب ها و زیان های احتمالی فضای مجازی برای دانش آموزان پیش بینی شود

شناسه مطلب: 12002
زمان انتشار: دوشنبه 17 شهریور 1399 ساعت 15:35

آسیب های و آفت های فضای مجازی برای دانش آموزان پیش بینی و پیشگیری شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم در آیین بازگشایی مدارس در  محل آموزشگاه دخترانه عفتیه ناحیه 4 تبریز با تبریک آغاز سالتحصیلی و تسلیت ایام عزای حسینی، این آغاز را متفاوت از سال های قبل به خاطر شرایط کرونایی ذکر کذد و اظهار داشت: امسال همکاری بیشتر اولیا با مدارس مورد انتظار است.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اهمیت بالای سلامت دانش آموزان و کادر مدرسه، گفت: تدابیر ویژه توسط دست اندرکاران  تعلیم و تربیت استان شبانه روزی انجام شده است.

وی با بیان اینکه منطق ایجاد دستگاه تعلیم و تربیت انسان سازی و در نهایت تربیت انسان شایسته است، اظهار داشت: دانش آموزان باید منطبق با اخلاق اسلامی آموزش ببینند.

حجت الاسلام آل هاشم  با اشاره به اینکه تعلیم و تربیت در کنار هم مهم هستند و تربیت قبل از تعلیم است، بر به روز رسانی سند تحول آموزش و پرورش نسبت به شرایط زمانی تاکید داشت.

رئیس کمیته همکتریهای استان  معلمان را افسران سپاه پیشرفت کشور معرفی کرد و خواستار توجه ویژه به این قشر شد چرا که در این شرایط حساس کنونی نقش آنان برجسته تر از گذشته است.

وی با بیان اینکه آموزش برای همه است و باید فعالیت ها بر محور عدالت آموزشی باشد، خواستار پیشگیری از آسیب ها و زیان های احتمالی فضای مجازی برای دانش آموزان شد.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اهتمام ویژه به فعالیت های پرورشی، پیشنهاد داد: برای هماهنگی و مدیریت بهتر و عدم تداخل ماموریت ها مهدکودک ها مجدد به آموزش و پرورش واگذار شود.

وی در بخش پایانی سخنان خود با تشکر ویژه از مسئولین آموزش و پرورش استان و نواحی و مناطق ، اظهار داشت که کنترل اوضاع در شرایط حساس کرونایی خیلی ساده نیست و همت والایی می طلبد.



امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نشست مدرسه علمیه صاحب‌الزمان (عج) لنگرود و آموزش‌ و پرورش

درنشست دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با مدیرجامعه‌الزهرا (س) بررسی شد

ظرفیت های تعلیم و تربیتی جامعه‌الزهرا (س) در همکاری با آموزش و پرورش

بازدید دبیرستادهمکاریها از مرکزتربیت معلم مبلغ

حوزه علمیه، پیشرو درنوآوریهای تربیتی

اپلیکیشن «الفبای مهربانی» کاری ازدفترتبلیغات اسلامی

معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خبر داد

فعالیت یکهزار روحانی طرح امین در اصفهان

نگاه خوب رسانه ها به اخبارستاد

شماره (85) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشرشد

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است