Print
Zoom In
Zoom Out

وزیر آموزش‌وپرورش طی نامه‌ای از معاون پرورشی و فرهنگی خواستار شد؛

ارائه گزارش نتایج و آثار اقدامات انجام ‌شده در خصوص بیانه گام دوم انقلاب به‌صورت ماهانه

شناسه مطلب: 11979
زمان انتشار: دوشنبه 03 شهریور 1399 ساعت 10:09

وزیر آموزش‌وپرورش طی نامه‌ای از معاون پرورشی و فرهنگی، ارسال گزارش نتایج و آثار اقدامات انجام ‌شده در خصوص بیانه گام دوم انقلاب به‌صورت ماهانه را خواستار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستادهمکاریها، محسن حاجی میرزایی به‌عنوان راهبر اجرای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی خواستار تشکیل دبیرخانه بیانیه گام دوم در معاونت پرورشی شد.

حاجی میرزایی در نامه‌ای به علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به‌مثابه منشوری برای نظام جمهوری اسلامی ایران و مهم‌ترین سند مسیر پیش‌روی انقلاب اسلامی است. پیمودن این گام، رسالت اصلی جوانانی است که تربیت آن‌ها بر عهده آموزش‌وپرورش قرار دارد، وی را موظف به تشکیل دبیرخانه بیانیه گام دوم در معاونت پرورشی به‌عنوان دبیرخانه با حفظ جایگاه ستادی و فرابخشی و اجتناب حداکثری از تصدی‌گری کرد.

وزیر آموزش‌وپرورش افزود: دبیرخانه بیانیه گام دوم انقلاب به‌عنوان سیاست‌گذار و هماهنگ‌کننده‌ تمامی بخش‌های تابع وزارت آموزش‌وپرورش، در اجرای بیانیه‌ نقش خطیری ایفا خواهد کرد.

وی گفت: مجمع اندیشه‌ورز متشکل از تعدادی از جوانان انقلابی و صاحب اندیشه و تجربه در عرصه‌ی تعلیم و تربیت برای تولید فکر و اندیشه‌ نو در جهت تحقق مفاد بیانیه‌ی گام دوم تشکیل شود.

حاجی میرزایی کلید پیمودن مسیر تعیین‌ شده در بیانیه‌ گام دوم را دمیدن روح امید و خودباوری در جوان ایرانی دانست و تصریح کرد: برنامه‌های آموزش‌وپرورش باید بیش از متن بیانیه بر تحقق اهداف و روح بیانیه متمرکز باشد، بدین منظور لازم است شاخص‌های متناظر با اهداف این بیانیه در هر یک از پایه‌های تحصیلی به‌صورت دقیق و واقعی تعیین گردد و شاخص‌های سنجش و اثربخشی آن در فواصل زمانی، مشخص شود. برنامه‌ای‌ دقیق نیز برای پایش این شاخص‌ها در فواصل زمانی مشخص ارائه شود.

وزیر آموزش‌وپرورش بر ضرورت فعالیت تمامی بخش‌های وزارت به‌تناسب مأموریت و ظرفیت‌های خود در تحقق اهداف بیانیه تأکید کرد و گفت: تحقق اهداف این بیانیه در هر یک از ظرفیت‌های وزارت ازجمله برنامه‌ی درسی، جذب و آموزش معلمان، دوره‌های آموزش ضمن خدمت، استعدادهای درخشان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مصادیق خود را می‌یابد.

حاجی میرزایی در پایان ارسال گزارش نتایج و آثار اقدامات انجام‌ شده به‌صورت ماهانه و برگزاری جلسات شورای سیاست‌گذاری در صورت ضرورت با مسئولیت خود را خواستار شد.



تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیر مرکز تربیت معلم مبلغ:

کتاب "مولفه‌های نسل جدید" تا دو ماه آینده منتشر می‌شود

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است