Print
Zoom In
Zoom Out

معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاریها؛

تعامل و ارتباط دو سویه آموزش و پرورش و حوزه علمیه در سایه حفظ استقلال هر دو مجموعه است

شناسه مطلب: 11953
زمان انتشار: سه شنبه 07 مرداد 1399 ساعت 12:09

معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاریها گفت:ارتباط دو سویه و تعاملی دو دستگاه آموزش و پرورش و حوزه علمیه در سایه مطالبه‌گری و حفظ استقلال هر دو مجموعه مهم است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، علیرضا رحیمی در نشست کمیته همکاریهای استان سیستان و بلوچستان که در دفتر امام جمعه زاهدان برگزارشد،اظهار کرد: یکی از مهمترین معیارهای این کمیته تحقق هر چه بیشتر و بهتر اهداف متعالی تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش و در بین دانش‌آموزان و فرهنگیان است.

وی افزود : حوزه های علمیه در مسیر عملیاتی شدن بسیاری از برنامه‌ها و تدابیر آموزشی و تربیتی نقش و جایگاه ویژه‌ای دارند.

معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری های حوزه علمیه  و آموزش و پرورش  ادامه داد: هدف اصلی حوزه علمیه و آموزش و پرورش تحقق تعلیم و تربیت اسلامی دربین مخاطبان مشترک این دو مجموعه که نوجوانان و جوانان برومند و خوش فکر جامعه هستند، می باشد. 

رحیمی بیان کرد : تغییر محسوس شرایط امروز جامعه نسبت به گذشته و رشد چشمگیر حضور فعال و مستمر نسل جوان در عرصه های مختلف می طلبد تا با دقت نظر و حساسیت خاصی موضوع هدایت و روشنگری این نسل را فراهم نماییم.

وی ادامه داد: توجه ویژه مسئولین فرهنگی به قشر نوجوان و جوان یک ضرورت است و باید در این خصوص هدف گذاری تعریف شده و منسجمی وجود داشته باشد.

رحیمی افزود: همکاری دو دستگاه یک ضرورت و نیاز امروز جامعه و ارتباط دو سویه و تعاملی در سایه مطالبه‌گری و حفظ استقلال هر دو مجموعه مهم است.

معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری های حوزه علمیه  و آموزش و پرورش  خاطر نشان کرد: همکاری های این دو مجموعه در حوزه پژوهشی مبتنی بر آموزه‌های دینی و معارفی، در عرصه منابع انسانی و توانمندسازی نیروهای موجود، در بخش برنامه درسی و نقش آفرینی نمایندگان حوزه در دفتر تالیف کتب درسی ،در حوزه امور تربیتی و فرهنگی و حضور مبلغان در مدارس وجود دارد

وی گفت: تعداد ۴۵۰۰ طلبه در وزارت آموزش و پرورش مشغول به کار هستند و حدود ۳۰۰ هزار دانش‌آموز با هدف الگوگیری از سبک زندگی اسلامی ایرانی در برنامه‌های این کمیته در نشست‌های مختلف با روحانیون و طلاب حضور خواهند داشت.

رحیمی بیان داشت: سعی داریم برای ترسیم نقشه راه و دستیابی به اهداف مورد نظر در این کمیته، برنامه سالانه‌ای وجود داشته باشد و کمیته ها و اعضای آن ها بر اساس آن عمل نمایند.





نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان

امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

خیزبلند حوزه علمیه برای تربیت تخصصی طلاب تعلیم و تربیتی

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان