Print
Zoom In
Zoom Out

مديركل آموزش و پرورش یزد

رویکرد آموزش و پرورش تحقق تحول بنیادین در ساحت اعتقادی، عبادی و تربیتی است.

شناسه مطلب: 11900
زمان انتشار: يكشنبه 08 تیر 1399 ساعت 10:31

نایب رئیس کمیته همکاریهای یزد گفت ، پيوند بين حوزه هاي علميه و آموزش و پرورش را پيوند مباركي دانست كه تسهیل بخش حركت تربيتي دانش آموزان در راستاي سند تحول بنيادين است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،"عباسعلي دانافر" از همکاری خوب این نهاد با حوزه های علمیه خبر داد و گفت : راهبرد اصلی و محوری آموزش و پرورش در حال حاضر اجرایی شدن سند تحول بنیادین است.

ویاظهار داشت : مهم ترین رویکرد سند تحول بنیادین تبدیل آموزش و پرورش از یک نظام صرف آموزشی به یک نهاد اجتماعی است که وظیفه آن تربیت دانش آموزانی مطابق بر ساحت های 6 گانه می باشد.

دانافر اظهار داشت : مهم ترین و زیربنایی ترین ساحت سند تحول بنیادین ساحت اعتقادی، عبادی و تربیتی است که خروجی آن تربیت دانش آموزانی متدین و معتقد می باشد و رسالت آن رسیدن به حیات طیبه است .

نایب رئیس کمیته همکاریهای یزدافزود: ما در مسیر تربیت دانش آموزان در ساحتهای شش گانه به ویژه در حوزه مباحث اعتقادی و دینی وظیفه بسیار مهمی بر دوش داریم و با تمام توان در این مسیر حرکت می کنیم.

وی خاطرنشان کرد: به عینه دیدم که حتی خانواده هایی که به مباحث اعتقادی توجه بالایی ندارند هم به دنبال آن هستند که فرزندانشان در مدرسه ای حضور داشته باشند که به دین و نماز و عفاف و حجاب توجه داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد افزود: معاونت فرهنگی و تربیتی آموزش و پرورش در استان یزد در طول چند سال گذشته توفیقات بسیار خوبی داشته و حضور روحانیت هم در این امر یاریگر ما بوده است.

دانافر با تاکید بر اینکه رویکرد آموزش و پرورش در استان یزد تلاش برای تحقق کامل این سند در نظام آموزشی است گفت: در این حوزه تاکنون موفقیت های بسیاری به دست آمده است.



با حضور مشاوروزیرودبیر ستاد همکاریها

اولین گردهمایی طلاب معلم فارس برگزار شد

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

مدارس لاهیجان در ایام فاطمیه میزبان مبلّغان خواهند بود

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است

پویش ملی برای مادرم زهرا(س)

تأکید نماینده ولی‌فقیه در زنجان بر تقویت ارزش‌های انسانی در نسل نوجوان

ستاد همکاریهای در یک نگاه

گفت وگویی متفاوت برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

منبرجدید حوزه در دستان ۳۲ میلیون گیمرایرانی