Print
Zoom In
Zoom Out

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س) خبرداد

فراخوان ثبت نام چهارمین دوره «تربیت مربی نماز» اعلام شد

شناسه مطلب: 11851
زمان انتشار: دوشنبه 12 خرداد 1399 ساعت 08:29

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س) از آغاز ثبت نام چهارمین دوره «تربیت مربی نماز» از امروز دهم خرداد ماه خبر داد.

به گزازش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام‌«حسن برزو»، معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س)، با اشاره به اینکه ثبت نام چهارمین دوره تربیت مربی نماز از امروز آغاز می‌شود، گفت: داوطلبان می‌توانند تا ۳۱ خردادماه جهت ثبت نام اقدام کنند.

وی با بیان اینکه ثبت نام از طریق تماس با شماره ۰۲۵۳۲۱۱۲۴۳۷ و ارسال پیامک امکان‌پذیر است، گفت: کلاس‌های این دوره در دو ترم و روزهای یکشنبه و دوشنبه، ساعت ۸ تا ۱۲ از ۲۳ شهریور آغاز خواهد شد.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س) با اشاره به مزایای دوره تربیت مربی معارف نماز، اظهار کرد: افرادی که این دوره را با موفقیت بگذرانند، گواهینامه مشترک از سوی مرکز تخصصی نماز تحت نظارت حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی و جامعه‌الزهرا(س) دریافت می‌کنند. همچنین بعد از گذراندن مراحل ارزیابی در پایان دوره به عنوان مربی نماز به مراکز متقاضی معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: تسلط بر مباحث تخصصی نماز و بهره‌مندی از تسهیلات جهت فارغ‌التحصیلان مانند فعال‌سازی کد مرکز خدمات، کتابخانه و سایر امکانات جامعه‌الزهرا(س) از دیگر مزایای شرکت در این دوره است.

حجت‌الاسلام‌ برزو یادآور شد: تاکنون سه دوره تربیت مربی نماز با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از مبلغان و فارغ‌التحصیلان جامعه‌الزهرا(س) به همت اداره دانش‌آموختگان از سال  ۹۶ آغاز و با موفقیت به پایان رسیده است.



کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»