Print
Zoom In
Zoom Out

عضو شورای عالی حوزه

تعلیم وتربیت مبتنی بردین کشوررا به سعادت رهنمون میکند

شناسه مطلب: 11822
زمان انتشار: يكشنبه 21 اردیبهشت 1399 ساعت 14:24

نسلی که این کشور را به پیروزی رسانده به دین و اخلاق پایبند بوده و معلمان همچون گذشته در استحکام مبانی اعتقادی دانش آموزان بیشتر اهتمام ورزند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله سید احمد  خاتمی که با حضور در مراسم تجلیل از فرهنگیان آموزش و پرورش استان قم به نمایندگی در مجتمع آموزشی غیردولتی "بشری" از طریق ویدئو کنفرانس حضور با گرامیداشت روزمعلم و یاد و خاطره استاد فرزانه آیت الله مرتضی مطهری رضوان الله تعالی علیه و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی به ویژه شهیدان عزیز و گرانقدر فرهنگی و دانش آموز گفت: اولین معلم بشریت خداست و بعد انبیاء الهی، معلمان بشر هستند که این جایگاه نشان دهنده قداست بالای این شغل شریف است. 

وی با اشاره به اهمیت وظایف معلمان که امانتدار انسان ها می باشند، تصریح کرد: نسلی که این کشور را به پیروزی رسانده است به دین و اخلاق پایبند بوده و معلمان عزیز امروز ما نیز همچون گذشته در استحکام مبانی اعتقادی دانش آموزان اهتمام بیشتر ورزند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه  با تقدیر و تشکر از تلاش های فرهنگیان گفت: معلمان می دانند فقط گفتار تربیت نمی کند؛بلکه رفتار معلم بسیار تاثیر گذارتر در تربیت است لذا  درمکتب ما سفارش بسیاری به تبلیغ دین به صورت عملی شده است.

وی  خاطر نشان کرد: کسی که در جایگاه هدایت و راهنمایی بشر است ابتدا باید از خود شروع کند ؛به خصوص این مسئله در معلمین پایه های اول، به دلیل تاثیر ماندگار آن در دانش آموزان، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی گفت: معلمی که  با روح و جان نسل ها در ارتباط است  باید بداند که تاثیر گذاری در روح و جان فرزندان  لطیف تر است.

وی در همین رابطه به مصداقی از عفاف و حجاب اشاره کرد و افزود: معلمی که خود اهل عفاف و حجاب است وقتی در این زمینه سخن می گوید؛ سخنانش دل انگیز تر و بهتر و سریع تر به جان شاگردانش می نشیند.

آیت الله خاتمی خطاب به معلمین افزود: شما با سرمایه ها سروکار دارید و مدیریت کشور دست کسانی هست که شما تربیت می کنید که اگر این سرمایه درست پروریده شود کشور را به سعادت می رساند و اگر نادرست تربیت گردد نیز کشور را به نابسامانی خواهد کشاند.

امام جمعه تهران گفت: الگو ها در حقیقت نمونه های عملی تربیت هستند که می بایست این الگو ها همان طور که در پیام مقام معظم رهبری( مد ظله العالی) مشاهده شد به جوانان و نوجوانان معرفی گردند. 

آیت الله خاتمی در پایان تصریح کرد: معلمان مدیران آینده نظام را تربیت می کنند و یکی از شاخصه های اصلی این مدیران علاقه مندی به نظام جمهوری اسلامی ایران و هم چنین بصیرتی است که نمی گذارد باور ها و اعتقادات او مخدوش گردد.



نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است

مدیر حوزه علمیه خراسان تاکید کرد

ضرورت تسلط مربیان طرح امین بر فضای مجازی و ارتباط با نسل جدید

مدیر مرکز تربیت معلم مبلغ:

کتاب "مولفه‌های نسل جدید" تا دو ماه آینده منتشر می‌شود

نشست مدرسه علمیه صاحب‌الزمان (عج) لنگرود و آموزش‌ و پرورش

درنشست دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با مدیرجامعه‌الزهرا (س) بررسی شد

ظرفیت های تعلیم و تربیتی جامعه‌الزهرا (س) در همکاری با آموزش و پرورش

بازدید دبیرستادهمکاریها از مرکزتربیت معلم مبلغ

حوزه علمیه، پیشرو درنوآوریهای تربیتی

اپلیکیشن «الفبای مهربانی» کاری ازدفترتبلیغات اسلامی

معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خبر داد

فعالیت یکهزار روحانی طرح امین در اصفهان

نگاه خوب رسانه ها به اخبارستاد

شماره (85) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشرشد

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود