Print
Zoom In
Zoom Out

عضو شورای عالی حوزه

تعلیم وتربیت مبتنی بردین کشوررا به سعادت رهنمون میکند

شناسه مطلب: 11822
زمان انتشار: يكشنبه 21 اردیبهشت 1399 ساعت 14:24

نسلی که این کشور را به پیروزی رسانده به دین و اخلاق پایبند بوده و معلمان همچون گذشته در استحکام مبانی اعتقادی دانش آموزان بیشتر اهتمام ورزند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله سید احمد  خاتمی که با حضور در مراسم تجلیل از فرهنگیان آموزش و پرورش استان قم به نمایندگی در مجتمع آموزشی غیردولتی "بشری" از طریق ویدئو کنفرانس حضور با گرامیداشت روزمعلم و یاد و خاطره استاد فرزانه آیت الله مرتضی مطهری رضوان الله تعالی علیه و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی به ویژه شهیدان عزیز و گرانقدر فرهنگی و دانش آموز گفت: اولین معلم بشریت خداست و بعد انبیاء الهی، معلمان بشر هستند که این جایگاه نشان دهنده قداست بالای این شغل شریف است. 

وی با اشاره به اهمیت وظایف معلمان که امانتدار انسان ها می باشند، تصریح کرد: نسلی که این کشور را به پیروزی رسانده است به دین و اخلاق پایبند بوده و معلمان عزیز امروز ما نیز همچون گذشته در استحکام مبانی اعتقادی دانش آموزان اهتمام بیشتر ورزند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه  با تقدیر و تشکر از تلاش های فرهنگیان گفت: معلمان می دانند فقط گفتار تربیت نمی کند؛بلکه رفتار معلم بسیار تاثیر گذارتر در تربیت است لذا  درمکتب ما سفارش بسیاری به تبلیغ دین به صورت عملی شده است.

وی  خاطر نشان کرد: کسی که در جایگاه هدایت و راهنمایی بشر است ابتدا باید از خود شروع کند ؛به خصوص این مسئله در معلمین پایه های اول، به دلیل تاثیر ماندگار آن در دانش آموزان، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی گفت: معلمی که  با روح و جان نسل ها در ارتباط است  باید بداند که تاثیر گذاری در روح و جان فرزندان  لطیف تر است.

وی در همین رابطه به مصداقی از عفاف و حجاب اشاره کرد و افزود: معلمی که خود اهل عفاف و حجاب است وقتی در این زمینه سخن می گوید؛ سخنانش دل انگیز تر و بهتر و سریع تر به جان شاگردانش می نشیند.

آیت الله خاتمی خطاب به معلمین افزود: شما با سرمایه ها سروکار دارید و مدیریت کشور دست کسانی هست که شما تربیت می کنید که اگر این سرمایه درست پروریده شود کشور را به سعادت می رساند و اگر نادرست تربیت گردد نیز کشور را به نابسامانی خواهد کشاند.

امام جمعه تهران گفت: الگو ها در حقیقت نمونه های عملی تربیت هستند که می بایست این الگو ها همان طور که در پیام مقام معظم رهبری( مد ظله العالی) مشاهده شد به جوانان و نوجوانان معرفی گردند. 

آیت الله خاتمی در پایان تصریح کرد: معلمان مدیران آینده نظام را تربیت می کنند و یکی از شاخصه های اصلی این مدیران علاقه مندی به نظام جمهوری اسلامی ایران و هم چنین بصیرتی است که نمی گذارد باور ها و اعتقادات او مخدوش گردد.



معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران