Print
Zoom In
Zoom Out

عطرافشانی یاد شهدا در کوچه های تهران

اقدام تحسین برانگیر مدیر یک مدرسه در پاسداشت مقام معلم

شناسه مطلب: 11804
زمان انتشار: يكشنبه 14 اردیبهشت 1399 ساعت 11:17

روزگا کرونایی با همه زحمت ها و مرارتهایی که برای مردم داشته و دارد گاهی موجب بروز خلاقیت ها و نیز ترویج آموزه های اخلاقی و دینی و پاسداشت ارزشهای اسلامی و ملی شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مشابه این ایام در سالهای گذشته اقشار مختلف مردم از دانش آموزان، اولیاء و مربیان تا بازاریان و کارگران و کارمندان همه و همه تلاش می کردند از معلمان خود به عنوان بخشی از تاثیر گذارترین قشر بر روی شخصیت خود تجلیل نمایند. 

اما امسال  با جولان کرونا هفته معلم با تعطیلی مدارس همچون دیگر مراسم های رسمی کشور آحاد مردم  را از مهرورزی به این قشر فرهیخته در فضای حقیقی محروم کرد.  

در این میان خانم نرگس رضاخانی، مدیر مدرسه میثم منطقه یازده تهران دل به دریا زد و با خوشفکری هرچه تمام با استفاده از وسیله نقلیه شخصی مسئول انجمن اولیاء با تهیه دسته گل و هدایای مهرورزانه ، معلمان مدرسه  تحت مدیریت خود را یک به یک به آدرس دق الباب کرد و ضمن تبریک این روز خجسته از زحمات  یک ساله آنان تجلیل کرد.  

خانم رضاخانی می گوید؛ حقیقت مطلب آن است که در پاسداشت مقام معلم آنچه همکاران ما را به وجد می آورد، قدر شناسی اولیا و مربیان و نیز مسئولان رده با لای کشور است ،با وجود اینکه امسال از فیض ملاقات با رهبر فرزانه انقلاب محروم بو دیم، اما ایشان با پیام سراسر مهر و عاطفه و تدبیرش خستگی را از روح و جسم معلمان بیر آورد.  

وی در زمینه اقدام خود در پاسداشت مقام معلم گفت؛ برای این روز از قبل برنامه ریزی کرده بودم  به گونه ای از این عزیزان در فضای حقیق تشکر کنم، اماشرایط کرونایی اجازه جمع کردن همکاران را نمی داد، لذا تصمیم گرفتم با تهیه هدایای ناقابل درب منزل این عزیزان رفته و جویای احوال شده و روز معلم را به آنان تبریک بگویم.  

مدیر مدرسه میثم گفت؛ برای اینکه این اقدام پیام تربیتی هم داشته باشد، گلها و هدایایی که در نظر گرفته بودم را به نام شهدای منطقه یازده تقدیم معلمان می کردم و همان درب منزل شمه ای از زندگی شهدای منطقه را برای دوستان توضیح می دادم که نوعا ضمن یاد آوری حماسه سازان همیشه جاوید با ابراز احساسات و اشک شوق همکاران فرهنگی مواجه بودم . 

خانم رضاخانی با بیان اینکه مهم ترین رسالت هر فرهنگی پاسداری از آرمانهای شهدای انقلاب اسلامی است گفت؛ در واقع شهدا معلمان ایثار و جهاد و شهادت اند و این اقدام ما کوچ کترین کاری بود که می توانستیم در هفته معلم انجام دهیم . 





گزارشی متفاوت برای جذب در حوزه علمیه

مدرسه علمیه خاتم‌الانبیاء بابل میزبان دانش آموزانی که شاید طلبه شوند+ تصاویر

گزارشی از فعالیت های فرهنگی تربیتی بانوان طلبه خراسانی در قالب طرح امین

از کاهش چشمگیر رفتارهای ناهنجار تا تربیت نسلی متعهد با ارائه الگوهای مناسب

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران