Print
Zoom In
Zoom Out

عطرافشانی یاد شهدا در کوچه های تهران

اقدام تحسین برانگیر مدیر یک مدرسه در پاسداشت مقام معلم

شناسه مطلب: 11804
زمان انتشار: يكشنبه 14 اردیبهشت 1399 ساعت 11:17

روزگا کرونایی با همه زحمت ها و مرارتهایی که برای مردم داشته و دارد گاهی موجب بروز خلاقیت ها و نیز ترویج آموزه های اخلاقی و دینی و پاسداشت ارزشهای اسلامی و ملی شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مشابه این ایام در سالهای گذشته اقشار مختلف مردم از دانش آموزان، اولیاء و مربیان تا بازاریان و کارگران و کارمندان همه و همه تلاش می کردند از معلمان خود به عنوان بخشی از تاثیر گذارترین قشر بر روی شخصیت خود تجلیل نمایند. 

اما امسال  با جولان کرونا هفته معلم با تعطیلی مدارس همچون دیگر مراسم های رسمی کشور آحاد مردم  را از مهرورزی به این قشر فرهیخته در فضای حقیقی محروم کرد.  

در این میان خانم نرگس رضاخانی، مدیر مدرسه میثم منطقه یازده تهران دل به دریا زد و با خوشفکری هرچه تمام با استفاده از وسیله نقلیه شخصی مسئول انجمن اولیاء با تهیه دسته گل و هدایای مهرورزانه ، معلمان مدرسه  تحت مدیریت خود را یک به یک به آدرس دق الباب کرد و ضمن تبریک این روز خجسته از زحمات  یک ساله آنان تجلیل کرد.  

خانم رضاخانی می گوید؛ حقیقت مطلب آن است که در پاسداشت مقام معلم آنچه همکاران ما را به وجد می آورد، قدر شناسی اولیا و مربیان و نیز مسئولان رده با لای کشور است ،با وجود اینکه امسال از فیض ملاقات با رهبر فرزانه انقلاب محروم بو دیم، اما ایشان با پیام سراسر مهر و عاطفه و تدبیرش خستگی را از روح و جسم معلمان بیر آورد.  

وی در زمینه اقدام خود در پاسداشت مقام معلم گفت؛ برای این روز از قبل برنامه ریزی کرده بودم  به گونه ای از این عزیزان در فضای حقیق تشکر کنم، اماشرایط کرونایی اجازه جمع کردن همکاران را نمی داد، لذا تصمیم گرفتم با تهیه هدایای ناقابل درب منزل این عزیزان رفته و جویای احوال شده و روز معلم را به آنان تبریک بگویم.  

مدیر مدرسه میثم گفت؛ برای اینکه این اقدام پیام تربیتی هم داشته باشد، گلها و هدایایی که در نظر گرفته بودم را به نام شهدای منطقه یازده تقدیم معلمان می کردم و همان درب منزل شمه ای از زندگی شهدای منطقه را برای دوستان توضیح می دادم که نوعا ضمن یاد آوری حماسه سازان همیشه جاوید با ابراز احساسات و اشک شوق همکاران فرهنگی مواجه بودم . 

خانم رضاخانی با بیان اینکه مهم ترین رسالت هر فرهنگی پاسداری از آرمانهای شهدای انقلاب اسلامی است گفت؛ در واقع شهدا معلمان ایثار و جهاد و شهادت اند و این اقدام ما کوچ کترین کاری بود که می توانستیم در هفته معلم انجام دهیم . 





مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد:

روحانیت در آموزش و پرورش، کلید هدایت فرهنگی جوانان است

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است

وزیر آموزش و پرورش:

ترویج فرهنگ اقامه نماز، انس با قرآن و عشق به پرچم کشورمان را در اولویت قرار می‌دهیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

با حضور وزیر آموزش و پرورش

تصاویر/ ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزی

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

دﺑﯿﺮ ستاد ﻫﻤﮑﺎری‌ﻫﺎ در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش:

تشریح برنامه ۵ ساله دوم ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش

با حضور مسئولان حوزه و اموزش و پرورش

همایش طرح سه میم «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در اهواز برگزارشد + تصاویر

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با آیت الله جوادی آملی:

در کنار ایجاد تحول در برنامه درسی، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در اولویت برنامه‌ها است

آیت‌الله جوادی آمل در دیدار وزیر آموزش و پرورش :

اهل بیت علیهم السلام جان خود را فدای هدایت مردم کردند تا عاقل و عادل بسازند.