Print
Zoom In
Zoom Out

معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی؛

دارالفنون پایگاه گفتمان نخبگانی در عرصه ی علوم انسانی و اسلامی می شود

شناسه مطلب: 11713
زمان انتشار: دوشنبه 28 بهمن 1398 ساعت 11:06

طرح راه اندازی پایگاه گفتمان نخبگانی فرهنگی و تربیتی در عرصه ی علوم انسانی و اسلامی در دارالفنون تدوین می شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،حجت الاسلام و المسلمین علی ذو علم، معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در دیدار با رییس و اعضای شورای مدیران حوزه های علمیه استان تهران، رفت و آمد نخبگان علوم انسانی و اسلامی به دارالفنون را موجب اعتلای روزافزون این بنای ارزشمند تاریخی دانست.

وی با اشاره به طرح احیای مجدد ظرفیت آموزشی دارالفنون گفت؛ راه اندازی دبیرستان ماندگار دارالفنون، تاسیس پایگاهی برای گفتمان های علمی و تخصصی در عرصه ی علوم اسلامی و انسانی با مشارکت اندیشمندان حوزوی است و زمینه ساز ترویج و گسترش فرهنگ مطالعه و مباحثه در علوم اسلامی بین فرهنگیان و دانش آموزان است.  

عضو ستاد همکاریها گفت: نمایشگاه دستاوردهای علمی حوزه های علمیه در چهل سال انقلاب اسلامی در کنار پایگاه گفتمان نخبگانی دارافنون راه اندازی شود.

حجت الاسلام ذو علم نگاه ویژه در طراحی این پایگاه به فرهنگیان و دانش آموزان را ضروری دانست و گفت: امکان سنجی و جانمایی برپایی این نمایشگاه با توجه به دیگر کارکردهای دارالفنون بررسی و امکان بهره مندی فرهنگیان از این ظرفیت علمی و تحقیقاتی در قالب دوره های آموزشی ضمن خدمت فرهنگیان برنامه ریزی گردد. 

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، تدوین طرح جامع این پیشنهاد مشتمل بر جنبه های علمی و محتوایی و نیز ملاحظات حقوقی،مدیریتی و اداری را لازمه اجرای آن عنوان کرد و گفت: این طرح پس از تدوین از مسیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش تصویب و ابلاغ شود.

گفتنی است  در این دیدار حجت‌الاسلام عبدالرسول هاجری دبیر انجمن‌ها و قطب‌های علمی حوزه‌علمیه، حجت الاسلام والمسلمین محمدهادی رحیمی صادق، مدیر حوزه علمیه استان تهران و جمعی از معاونین وی حجت الاسلام و والمسلمین رشاد را همراهی کردند.



گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

در تهران اجرا می شود

« شاگرد کلاس حسینم» طرحی برای تحقق بخشی از سند تحول بنیادین

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران