Print
Zoom In
Zoom Out

نایب رئیس کمیته همکاریهای استان هرمزگان؛

مردم نشان دادند که آرمانهای شهید سردار سلیمانی ادامه خواهد داشت

شناسه مطلب: 11698
زمان انتشار: چهارشنبه 23 بهمن 1398 ساعت 14:17

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: مشارکت گسترده کارکنان، دانش آموزان و فرهنگیان هرمزگانی در این راهپیمایی عظیم و استکبار ستیز بار دیگر پاسخ محکمی به یاوه گویی های دشمنان اسلام و انقلاب داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، موسی دادی زاده سرخایی به مناسبت ایام الله دهه فجر و راهپیمایی 22 بهمن گفت: بدون تردید این حضور حماسی مردم در راهپیمایی که مصادف با چهلیمن روز شهادت سردار آسمانی بود، جواب محکمی به یاوه گوئی های دشمنان و خنثی کننده همه توطئه‌هایی است که علیه جمهوری اسلامی ایران از سوی استکبار جهانی طراحیشده می شود.

وی افزود: 22 بهمن امسال نمایش عزت و اقتدار جهموری اسلامی ایران در چهل ویکمین بهار پرافتخار این نظام الهی، و وفاداری مردم به شهدا و آرمانهای آنهاست و این حضور غرورآفرین مردم اعلام وحدت و یکپارچگی و همدلی آحاد ملت ایران و تجدید پیمان با آرمان های انقلاب و پیروی از ولایت فقیه است.

نایب رئیس کمیته همکارهای هرمزگان تصریح کرد: پیام حضور پرشور و مشارکت گسترده مردم خصوصا فرهنگیان و دانش آموزان عزیز در راهپیمایی امسال روشن است و مردم با وجود همه مشکلات و تنگناها ثابت کرده اند که پای نظام و انقلاب و آرمان‌های شهدا و امام شهدا هستند و با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری، پشتیبانی قاطع خود را از اصل نظام و انقلاب اعلام کردند.

 مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان تاکید کرد: این حضور همچنین بیانگر این است تا زمانی که وحدت کلمه و یکپارچگی ملت با توکل به خدای متعال وجود داشته باشد قطعا هیچ قدرتی با هیچ ترفندی نمی تواند به این نظام آسیبی وارد کند و اقتدار و عزت و عظمت آن در چهل و یکمین سالگرد نیز گواه روشنی بر این حقیقت است.

دادی زاده در پایان گفت: همه وظیفه داریم با کار و تلاش و خوداتکایی، در مسیر پیشرفت کشور خصوصا در عرصه های علمی، نقش و وظیفه و رسالت خود را ایفا کنیم.



ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است