Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای کردستان

تحول بنیادین با توانمند سازی نیروی انسانی محقق می شود

شناسه مطلب: 11625
زمان انتشار: دوشنبه 07 بهمن 1398 ساعت 09:59

نماینده ولی فقیه در استان کردستان در نشست کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش گفت؛: همه کمک کنیم با توانمند سازی نیروی انسانی تحول بنیادین در آموزش و پرورش صورت گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،حجت الاسلام والمسلمین  حسینی شاهرودی در این نشست با تشکر از همکاری اعضای کمیته و همراهی در اجرای برنامه های مشترک، ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی را فرصت مغتنمی برای تبیین برنامه های گام دوم انقلاب و مسائل با توجه به شرایط حاضر عنوان کرد و گفت:تشریح اقتدار نظام اسلامی و پیشرفت های مختلف کشور برای دانش آموزان اقدامی موثر است.

رئیس کمیته همکاریهای کردستان برگزاری گفتمان های انقلاب اسلامی در مدارس همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی را اقدامی مناسب برای تبیین و تشریح ریشه ها و علل پیروزی انقلاب اسلامی دانست و با تاکید بر برگزاری همایش توجیهی برای اساتید گفتمانها و سیاست گذاری در این خصوص، گفت: علاوه بر این برنامه، برگزاری مسابقات مختلف از جمله مسابقه کتابخوانی و جشن های پیروزی انقلاب در مدارس در دستور کار باشد .

حجت الاسلام والمسلمین  حسینی شاهرودی با اشاره به جایگاه دانشگاه فرهنگیان در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش، از این دانشگاه به عنوان یک ظرفیت ارزشمند و موثر نام برد و تصریح کرد: در دوره های آموزشی که برای معلمان و عوامل آموزشی مدارس پیش بینی می شود، دوره ویژه دانشجو معلمان دانشگاه های فرهنگیان نیز در نظر گرفته شود .

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تاکید بر تاثیر گذاری فعالیت آموزش و پرورش و اهمیت کار معلمان بر دانش آموزان و دانش آموزان بر جامعه و خانواده ها، اظهار داشت : در شرایط حاضر باید همه در این راستا کمک کنیم و توانمند سازی نیروی انسانی باید در دستور کار قرار گیرد .   



تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

سیزده آبان یادآور آن است که دانش‌آموز می‌تواند سرنوشت سیاسی یک ملت را تغییر دهد.

تصاویر

حضورنماینده ولی فقیه در استان سمنان درمدرسه شهید بهشتی شهرستان شاهرود 

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران

انتصاب دبیر جدیدستاد همکاریها،نویدبخش فصلی تازه در تعامل مؤثر میان حوزه و آموزش و پرورش است.

حضور دبیر ستاد همکاریها در راهپیمایی روز استکبار ستیزی

تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:

تعامل باحوزه‌علمیه ارتقا تعلیم و تربیت دینی را به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:

تقویت جنبه اعتقادی نومعلمان از وظایف شورای همکاریها است.