Print
Zoom In
Zoom Out

توصیه های امام جمعه شهرستان مشگین شهر به معلمان

شناسه مطلب: 11616
زمان انتشار: شنبه 05 بهمن 1398 ساعت 11:52

حجت الاسلام باوقار در جمع کادراداری مدیریت آموزش و پرورش مشگین شهر رسالت آموزش و پرورش را فوق العاده و مهم و سنگین دانست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،وی با تشکر و قدر دانی صمیمانه از حضور همکاران و خدمات آموزش وپرورش شهرستان در بخش های مختلف خاطرنشان کرد: موفقیت آموزش وپرورش دررسالتی که به عهده اش گذاشته شده  در این است که به معنویات بها داده شود.

 رئیس کمیته همکاریهای مشگین شهر رسالت را با انسان و تربیت اودانست وگفت؛ اگر دو نفر توسط شما معلمان گرامی دینی تربیت شود خیلی برای پیشرفت جامعه موثر است و از این بابت کار آموزش وپرورش با سایر ادرات فرق داشته و فوق العاده مهم و سنگین است.

وی افزود:کار تعلیم و تربیت اول کار خداست بعد انبیاء خداست بعد امام عصرعلیه السلام سپس برعهده معلمان عزیز و گرامی است و بهترین تربیت ،تربیت قرآنی است که با تدبر در آیات قرآن همراه است.

امام جمعه شهرستان مشگین شهر گفت :تمام انبیاء و اولیای الهی برای تربیت جامعه آمده اند گاهی با گفتارشان گاهی با رفتارشان براین کار ارزشمند پرداخته اند. حضرت علی در نامه تربیتی به فرزندش امام حسن می گوید: فرزندم قلبت را باموعظه احیاکن؛قلبی که موعظه نشنود می میرد.اگر انسان دغدغه معنویت داشته باشد و راه را خوب بشناسد و به اهل بیت علیه السلام توسل کند مطمئنا توجه اهل بیت شامل حال او خواهد شد.

حجت الاسلا باوقار ادامه داد:امام صادق(ع) به انس بن مالک می فرماید:ای انس علم نور است هر کس علم داشته باشد دچار منیت نمی شود اگر علم می خواهی اول آدم باش قدم اول عالم بودن معنویت و تقوا است هرگاه خداوند خوبى بنده اى را بخواهد او را در دین فقیه و آگاه گرداند، و راه صلاح را به او الهام کند .

وی اظهار داشت :حضرت علی (ع) می فرماید شرافت هرکس عملش است نه شغل و عنوان اگر می خواهی خودت را ارزیابی کنی به شرافت خود مراجعه کن انسان سالک باید بداند شرافت او به عمل اوست به شعار حرف زدن امام حسین(ع)می فرماید:«شرافت انسان به تقوای اوست تقوا یعنی مراقبت از نفس است.» اینجاست که علم و معنویت دوبال برای پرواز انسان به سوی خدای متعال می شود.




تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است