Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان خراسان شمالی:

مشاورین مذهبی در مدارس باید تقویت شوند

شناسه مطلب: 11581
زمان انتشار: سه شنبه 24 دی 1398 ساعت 14:12

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بجنورد گفت :مشاورین مذهبی در مدارس باید تقویت شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، جلسه کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با حضور حجت الاسلام یعقوبی امام جمعه بجنورد و سایر اعضا برگزار شد.

نماینده ولی فقیه درخراسان شمالی و رئیس کمیته همکاری ها ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه(س) و تسلیت شهادت جمعی ازسرداران سرافراز اسلام به ویژه شهید سپهبد سلیمانی و مجاهد بزرگ شهید ابو مهدی المهندس و یاران شهیدشان و تسلیت به مناسبت حوادث رخ داده اخیر در کشور گفت : خون شهدای اخیر ما که مطیع محض فرامین ولی فقیه و پیشرو در برقرای امنیت و مقابله جدی با استکبارو داعش بودند باعث شد تا یک وحدت و اتحادی خاص در بین آحاد مردم و مسئولین ایجاد شود.

رییس کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش وپرورش خراسان شمالی اظهار کرد: لازم است به صورت جدی اجرای دوره های آموزشی و توانمندسازی با موضوع گام دوم انقلاب اسلامی ، پیگیری و راه اندازی مدارس طرح امین در استان، پیگیری و پرداخت حق القدم ائمه جماعات روحانی مدارس درجلسات شورای آموزش و پرورش استان از طریق استانداری عملیاتی گردد.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی  و نائب رئیس کمیته همکاری ها نیز با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و شهادت سردار سلیمانی و جمعی از یارانش گفت : سعی کنیم با تشکیل جلسات و دوره های آموزشی ویژه برای اولیا،دبیران ودانش آموزان در مسیر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قدم برداریم تا بتوانیم درآینده افرادی را در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنیم که مفید برای جامعه خودشان باشند و در راه کسب رضایت الهی قدم بردارند .

در ادامه معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی گزارشی از سیزدهمین همایش سالانه کمیته همکاری ها در مشهد ارائه کرد و افزود: در این همایش تصمیمات خوبی برای نحوه تعامل و همکاری آموزش و پرورش و حوزه های علمیه و همچنین رشد و رونق فعالیتهای مذهبی و دینی در مدارس با محوریت کمیته همکاری ها گرفته شد که انشاءا... به استان ها ابلاغ خواهد شد.

محمد اکرامی فر تصریح کرد: در این همایش  کمیته همکاری های استان خراسان شمالی به عنوان کمیته برتر قطب 2 کشوری انتخاب شد که تقدیرنامه ای نیز با امضا مشترک مدیر حوزه های علمیه کشور و وزیر آموزش و پرورش برای تجلیل و قدردانی از زحمات و فعالیت های حضرت آیه اله یعقوبی به عنوان رئیس کمیته همکاری های استان صادر شد که تحویل ایشان گردید.



مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان

امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

خیزبلند حوزه علمیه برای تربیت تخصصی طلاب تعلیم و تربیتی

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان