Print
Zoom In
Zoom Out

دبیرستاد همکاریهاحوزه و آموزش و پرورش :

نیازمند بانک اطلاعات قوی از محتواهای دینی و اعتقادی برای دانش آموزان هستیم

شناسه مطلب: 11464
زمان انتشار: شنبه 02 آذر 1398 ساعت 09:35

مشاورعالی وزیر و دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش خواستار تهیه بانک اطلاعات قوی از محتواهای دینی و اعتقادی ویژه دانش آموزان شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، علیرضا حاجیان زاده در دیدار مدیر و معاونین بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) موعود اظهارکرد: استفاده مقطعی از امکانات آموزش و پرورش می تواند راهبرد خوبی در جبران امکانات باشد همچنین از تعامل مسئولان برای ظرفیت سازی در ارتقای فرصت ها باید استفاده کرد.

وی تصریح کرد: ارتباط با حوزه دارای ظرفیت های فراوانی است و می توان بر این اساس از ظرفیت این موسسه نیز بهره گیری کرد.

حاجیان زاده بیان کرد: در چند حوزه فعالیت ها را ساماندهی می کنیم و دبیرخانه برنامه 5 ساله و رابطه با حوزه را تعریف کرده است که شامل تولید فکر و محتوا برای آموزش و پرورش متناسب با نیازهای کودکان و نوجوانان از سوی حوزه و تولید کتاب و مجلات، برگزاری اردوها و مسابقات است.

وی اظهار کرد: یکی از محتواهای مهم، مهدویت و سیره اهل بیت(ع) است باید بانک اطلاعاتی قوی از محتواهای دینی و اعتقادی داشته باشیم تا بتوانیم به اهداف تربیتی خود دست یابیم.

دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش عنوان کرد: شناسایی شبهات در دانش آموزان و پاسخگوئی به آن و احصای آسیب های اجتماعی ویژه دانش‌آموزان و نسخه‌های عملیاتی اعزام مبلغین و کارشناسان در سطح مدارس و تغذیه فکری معلمان و مربیان با آموزش های دینی و ایجاد مدارس پیش حوزوی از جمله اقدامات ستاد همکاری ها بوده است.

انتهای پیام /



برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود

گفت وگویی متفاوت برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

منبرجدید حوزه در دستان ۳۲ میلیون گیمرایرانی

در سفر دبیرستاد همکاریها به فارس مطرح شد؛

تاکید بر حمایت از طلاب شاغل و طرح امین در آموزش و پرورش

دبیر ستاد همکاری‌ها

حمایت از طلاب معلم، حمایت از هویت دینی آموزش و پرورش است

مشاور وزیر آموزش و پرورش

ایجاد گروه‌های اندیشه‌ ورز و اتاق های فکر از ضرورت‌های ستادهمکاریهاست

با حضور مشاوروزیرودبیر ستاد همکاریها

اولین گردهمایی طلاب معلم فارس برگزار شد

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

درمشهد برگزارشد

دوره جامع و مهارتی «تربیت مبلغان کودک و نوجوان»

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی