Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای شهرقدس:

تربیت دینی دانش‌آموزان از اولویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش است

شناسه مطلب: 11424
زمان انتشار: چهارشنبه 10 مهر 1398 ساعت 11:17

امام جمعه شهرستان قدس گفت: حوزه های علمیه و روحانیون وظیفه خطیری در یاری رساندن به آموزش و پرورش در راسای تربیت دینی دانش آموزان دارند چرا که همه ما معلم هستیم و یک هدف را دنبال می کنیم .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، جلسه شورای همکاری های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش که صبح امروز با حضور حجت الاسلام جوکار، امام جمعه شهرستان قدس، خانم سلیمان پور، مدیر حوزه علمیه باقرالعلوم(ع) خواهران، حجت الاسلام موحد، مسئول امور مساجد، حجت الاسلام مرادی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی، و محمدی، مدیر آموزش و پرورش، در دفتر امام جمعه شهرستان قدس صورت گرفت.

در ابتدای این نشست؛ حجت الاسلام جوکار با اشاره به اهمیت همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، گفت: با توجه به این که آموزش و پرورش، سرمایه انسانی و آینده سازان کشور را تعلیم و پرورش می دهد از جایگاه و اهمیت خاصی برخوردار است و برگزاری این جلسات نیز بسیار مهم و مبنایی محسوب خواهد شد.

وی افزود: باید از همین ابتدای سال تحصیلی این همکاری ها جدی گرفته شود لذا تمام تلاش ما باید در جهت برنامه ریزی و کادر سازی برای نظام و انقلاب باشد و این یک گام مهم در جهت اعتلای اسلام و انقلاب محسوب خواهد شد.

امام جمعه شهرستان قدس اظهار داشت: تلاش دشمن و تمرکز آنها برروی فرزندان ما بسیار زیاد است و آنها هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ تبرعی در حال انجام ماموریت خود هستند تا جایی که حتی گروهای وهابی و سلفیّون برای رضای خدا دست به هر کاری می زنند.

وی تصریح کرد: بنابراین از همه شما بزرگواران خواهش می کنم که این جلسات را جدی بگیرید با برنامه و ائده تشریف بیاورید و حتما باید به صورت ماهانه برگزار شود و در هر جلسه بر روی یک موضوع خاص تمرکز شود.

حجت الاسلام جوکار با بیان این که تربیت دینی و اخلاقی دانش‌آموزان باید در اولویت حوزه و آموزش و پرورش باشد، ابراز داشت: حوزه های علمیه و روحانیون وظیفه خطیری در یاری رساندن به آموزش و پرورش در راسای تربیت دینی دانش آموزان دارند چرا که همه ما معلم هستیم و یک هدف را دنبال می کنیم. کودکان ونوجوانان در دست ما امانت هستند و کوتاهی در این زمینه همه را دچار خسران خواهد کرد پس این تعامل بسیار جدی است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مسائلی از قبیل اعزام مبلغات، طرح نماز، طرح نشاط، مدارس امین، انجمن های اسلامی، برگزاری جشن تکلیف و نظایر اینها فعالیت های مهم و جدی است و بررسی محتوایی آن ها نیاز به جلسات و همکاری های بیشتری دارد.

در پایان این نشست؛ محمدی، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان قدس، ضمن تشکر از پیگیری های مجدانه امام جمعه در خصوص مطالبات آموزش و پرورش اذعان داشت: حضور و شرکت دانش آموزان و استقبال آنها از مسابقات فرهنگی و قرآنی این شهرستان بسیار چشمگیر بوده است و نسبت به دیگر شهرستان های این استان در رده ی بالایی قرار گرفته است و هرساله نیز بر آن افزوده می شود.




به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

همکاری حوزه و آموزش و پرورش ارتقای فرهنگی، تربیتی را به دنبال دارد.

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

درمشهد برگزارشد

دوره جامع و مهارتی «تربیت مبلغان کودک و نوجوان»

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود