Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای شهرقدس:

تربیت دینی دانش‌آموزان از اولویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش است

شناسه مطلب: 11424
زمان انتشار: چهارشنبه 10 مهر 1398 ساعت 11:17

امام جمعه شهرستان قدس گفت: حوزه های علمیه و روحانیون وظیفه خطیری در یاری رساندن به آموزش و پرورش در راسای تربیت دینی دانش آموزان دارند چرا که همه ما معلم هستیم و یک هدف را دنبال می کنیم .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، جلسه شورای همکاری های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش که صبح امروز با حضور حجت الاسلام جوکار، امام جمعه شهرستان قدس، خانم سلیمان پور، مدیر حوزه علمیه باقرالعلوم(ع) خواهران، حجت الاسلام موحد، مسئول امور مساجد، حجت الاسلام مرادی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی، و محمدی، مدیر آموزش و پرورش، در دفتر امام جمعه شهرستان قدس صورت گرفت.

در ابتدای این نشست؛ حجت الاسلام جوکار با اشاره به اهمیت همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، گفت: با توجه به این که آموزش و پرورش، سرمایه انسانی و آینده سازان کشور را تعلیم و پرورش می دهد از جایگاه و اهمیت خاصی برخوردار است و برگزاری این جلسات نیز بسیار مهم و مبنایی محسوب خواهد شد.

وی افزود: باید از همین ابتدای سال تحصیلی این همکاری ها جدی گرفته شود لذا تمام تلاش ما باید در جهت برنامه ریزی و کادر سازی برای نظام و انقلاب باشد و این یک گام مهم در جهت اعتلای اسلام و انقلاب محسوب خواهد شد.

امام جمعه شهرستان قدس اظهار داشت: تلاش دشمن و تمرکز آنها برروی فرزندان ما بسیار زیاد است و آنها هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ تبرعی در حال انجام ماموریت خود هستند تا جایی که حتی گروهای وهابی و سلفیّون برای رضای خدا دست به هر کاری می زنند.

وی تصریح کرد: بنابراین از همه شما بزرگواران خواهش می کنم که این جلسات را جدی بگیرید با برنامه و ائده تشریف بیاورید و حتما باید به صورت ماهانه برگزار شود و در هر جلسه بر روی یک موضوع خاص تمرکز شود.

حجت الاسلام جوکار با بیان این که تربیت دینی و اخلاقی دانش‌آموزان باید در اولویت حوزه و آموزش و پرورش باشد، ابراز داشت: حوزه های علمیه و روحانیون وظیفه خطیری در یاری رساندن به آموزش و پرورش در راسای تربیت دینی دانش آموزان دارند چرا که همه ما معلم هستیم و یک هدف را دنبال می کنیم. کودکان ونوجوانان در دست ما امانت هستند و کوتاهی در این زمینه همه را دچار خسران خواهد کرد پس این تعامل بسیار جدی است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مسائلی از قبیل اعزام مبلغات، طرح نماز، طرح نشاط، مدارس امین، انجمن های اسلامی، برگزاری جشن تکلیف و نظایر اینها فعالیت های مهم و جدی است و بررسی محتوایی آن ها نیاز به جلسات و همکاری های بیشتری دارد.

در پایان این نشست؛ محمدی، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان قدس، ضمن تشکر از پیگیری های مجدانه امام جمعه در خصوص مطالبات آموزش و پرورش اذعان داشت: حضور و شرکت دانش آموزان و استقبال آنها از مسابقات فرهنگی و قرآنی این شهرستان بسیار چشمگیر بوده است و نسبت به دیگر شهرستان های این استان در رده ی بالایی قرار گرفته است و هرساله نیز بر آن افزوده می شود.




مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

مدارس لاهیجان در ایام فاطمیه میزبان مبلّغان خواهند بود

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است

پویش ملی برای مادرم زهرا(س)

تأکید نماینده ولی‌فقیه در زنجان بر تقویت ارزش‌های انسانی در نسل نوجوان

ستاد همکاریهای در یک نگاه

گفت وگویی متفاوت برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

منبرجدید حوزه در دستان ۳۲ میلیون گیمرایرانی