Print
Zoom In
Zoom Out

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی:

شناسایی و تحسین فعالیت ها و طرح های خوب خروجی کار را تقویت می کند

شناسه مطلب: 11406
زمان انتشار: جمعه 05 مهر 1398 ساعت 13:59

یکی از مراجع معظم تقلید شیعه در قم گفتند: نسل های بعد از انقلاب آماده هر گونه همکاری در جهت تداوم انقلاب هستند که باید شناسایی شوند تا جامعه ای تنومند شایسته نظام اسلامی بسازند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله حسین نوری همدانی شامگاه پنجشنبه در دیدار وزیرآموزش وپرورش و هیئت همراه با بیان اینکه از استعداد افراد در جهت تعلیم و تربیت استفاده شود، اظهارداشتند:همه افراد یکسان نیستند و هر انسانی با یک نیت خاصی آفریده شده است که باید این استعدادها را شناخت و از آنها بهره برداری کرد.

مرجع تقلید شیعیان در دیدار وزیر آموزش و پرورش افزودند: در حکومت اسلامی قبول کردن سمت و مسئولیت در سطح بالا توفیقی از جانب خداوند است و عملی کردن آن بسیار مهم بوده که در این میان مسئولیت آموزش و پرورش امری سنگین و مهم می باشد و انجام آن با توفیق پروردگار همراه خواهد بود.

ایشان توجه به امر تعلیم و تربیت را از ابعاد کمی و کیفی مورد تاکید قرار داد و گفتند: مسئله تعلیم و تربیت بسیار وسیع است و باید از جهات متعددی مورد بحث باشد.

آیت الله نوری همدانی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) خاطرنشان کردند: هر نوزادی که خداوند آفریده با فطرت پاک بوده است و آن ها امانت هایی هستند که خداوند به شما می سپارد و باید از این زمینه بهره برداری کنید.

معظم له تربیت را دومین رسالت پیامبر(ص) خواند و افزودند: تربیت امری بسیار مشکل است زیرا تعلیم فقط آموزش دادن است اما تربیت باید همراه با مراقبت و تداوم باشد به گونه ای که در درون انسان ریشه پیدا کند، تکرار، نظارت و تداوم و تلاش زیاد از ارکان تربیت هستند.

این مرجع تقلید شیعیان اظهارکردند: آموزش دادن قرآن اصل سومی است که ارزشمند بوده و همانگونه که هر جامعه ای ارزش هایی را مد نظر دارد آموختن قرآن نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

آیت الله نوری همدانی تصریح کردند: شما و همه کسانی که در مجموعه شما فعالیت می کنند باید مورد تشویق و ترغیب قرار گیرند زیرا تربیت به دست آنان انجام می شود و این امر مهم باید به بهترین نحو انجام شود چون تربیت یک نفر همانند آن است که بنده ای آزاد شده است.

انتهای پیام   



امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان

امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

خیزبلند حوزه علمیه برای تربیت تخصصی طلاب تعلیم و تربیتی

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

مدارس لاهیجان در ایام فاطمیه میزبان مبلّغان خواهند بود

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است