Print
Zoom In
Zoom Out

آیت الله حسینی بوشهری:

آموزش و پرورش زیربنای همه حرکت ها در جامعه است

شناسه مطلب: 11405
زمان انتشار: جمعه 05 مهر 1398 ساعت 13:31

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه گفت: ما باید از پایه مهد کودک ها شروع کنیم و شبانه روز سرمایه گذاری کنیم همانگونه که علمای بزرگ ما نیز از مدارس شروع کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار وزیر آموزش و پرورش که در جامعه مدرسین برگزار شد، با اشاره به سند تحول آموزش و پرورش گفت: این یک تحول اساسی و افتخارآفرین برای ماست و ما همیشه به اسناد بالا دستی افتخار می کنیم اما در مقام عمل دچار روزمرگی می شویم که باید به آن پرداخته شود.

وی در عین حال تصریح کرد: فضای آموزشی باید فضای آرامی باشد تا دغدغه ای جز پیاده کردن آن سند نداشته باشد و معلم هم باید دغدغه ای جر تعلیم نداشته باشد.

نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه معلم رکن اصلی تعلیم و تربیت است، گفت: معلم با رفتار خود می تواند محیط خانه را تحت تاثیر قرار دهد و نقش کلیدی دارد، شما هر میزان برای تقویت معلم سرمایه گذاری کنید موفق تر خواهید بود که در این میان، مراکز تربیت معلم نقش کلیدی داشتند که لازم است یک بودجه و سرمایه گذاری برای تربیت معلمان و دوره های ضمن خدمت داشته باشید و مرتب آنان را ارزیابی کنید.

وی با تاکید براینکه انقلاب ما فرهنگی بود و باید بماند، عنوان کرد: اگر فرهنگ رشد کند روی همه مسائل اقتصادی، اجتماعی و کلیه جنبه ها موثر خواهد بود و اگر فرهنگ پیش رود خودباوری تقویت می شود و به وجود می آید.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه آموزش و پرورش زیربنای همه حرکت ها در جامعه است، گفت: ما باید از پایه مهد کودک ها شروع کنیم و شبانه روز سرمایه گذاری کنیم و وقت بگذاریم و هر لحظه از آن استفاده کنیم همانگونه که علمای بزرگ ما نیز از مدارس شروع کردند.

وی بر پاسخگویی مناسب به شبهات جوانان تاکید کرد و افزود: اگر به شبهات جوانان و نوجوانان پاسخ مناسب داده نشود یا بدون پاسخ بماند، مشکلاتی را در پی خواهد داشت.

عضو مجلس خبرگان رهبری، خانه، مدرسه و جامعه را سه عنصر کلیدی دانست و خاطرنشان ساخت: تربیت در مدارس مهم است و اگر شما کار خود را درست انجام دهید محیط ما سالم خواهد بود.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به سخنی از امام علی(ع) در مورد پرسشگری و نقش آن در تحصیل علم گفت: همیشه نوابغ از میان کسانی بیرون می آیند که تلاش بیشتری داشته باشند، تطهیر افعال، خدمت به رجال و استفاده از محضر استاد و معلم و کمک خواستن از خدا از جمله نکات درسی برای ما بوده است.

آیت الله حسینی بوشهری بیان داشت: به عنوان شورای عالی حوزه تفاهم نامه اول ما با آموزش و پرورش است و حوزه در خدمت آموزش و پرورش است قدم هایی برداشته شده و از روحانیت و چهره های علمی آن در بخش پاسخ به شبهات استفاده می شود.

انتهای پیام /



نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان