Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خبر داد

فعالیت 160 مدرسه صدرا در کشور/ استقلال مدارس صدرا باید حفظ شود

شناسه مطلب: 11380
زمان انتشار: سه شنبه 26 شهریور 1398 ساعت 11:55

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از فعالیت 160 مدرسه صدرا در کشور خبر داد و بر حفظ استقلال آن‌ها تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسالنی ستاد همکاریها، حجت الاسلام محمد قمی در مراسم اختتامیه سیزدهمین کنگره اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی که صبح امروز در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد گفت: «مسائل آموزش و پرورش زیاد است و اتفاقات مهم هم در دوران جوانی می‌افتد. آموزش و پرورش برای تربیت انسان‌های رشید انقلابی زحمات زیادی کشیده است.»

عضو ستاد همکاریها  درباره مدارس صدرا که حدود ۱۶۰ مدرسه هستند گفت: «سازمان تبلیغات خیلی فراتر از مدارس صدرا است و این مدارس بخش کوچکی از آموزش و پرورش است. نظام توزیع نیروها و استعدادها باید در کشور درست مدیریت شود. تغییراتی در مدارس صدرا ایجاد کردیم و امیدوارم ثمرات خوبی را به دنبال داشته باشد.»

او افزود: «استقلال مدارس صدرا باید حفظ شود و در عین‌حال باید از فضای مشورت دانش‌آموزان انجمن‌های اسلامی استفاده شود.»

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: «سازمان تبلیغات ماموریتی دارد که باید ایفا شود. اگر تبیین و تبلیغ معارف اسلام ناب در جامعه انجام نشود باید به سازمان تبلیغات روی آورد. ما در انقلاب گام‌های خوب و بزرگی برداشتیم و دستاوردهای واقعی ملموسی داریم جایی ایستاده‌ایم که واقع‌بینانه جای امیدواری است.»

او ادامه داد: «هویت سخنان مقام معظم رهبری تاثیرگذاری جوانان مومن انقلابی است و شما جوانان باید شرایط انقلاب را تبیین کنید، چرا که شما جوانان عامل موثر پیشگام انقلاب در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب هستید.»

گفتنی است دبیرستانهای علوم و معارف اسلامی صدرا وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی ، در سراسر کشور برای تحصیل دانش آموزان در رشته علوم  معارف اسلامی تدارک و راه اندازی شده اند.  

فضای پویا معنوی و به دور از آسیب های اخلاقی این مدارس ، مجال پرورش همزمان با خود سازی و شکوفایی استعداد  های درونی را برای دانش آموزان فراهم می کند.  



نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران