Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاری های استان گلستان:

مشق شب باید منجر به تقویت تفکر و مهارت آموزی شود

شناسه مطلب: 11363
زمان انتشار: شنبه 16 شهریور 1398 ساعت 12:35

نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان گفت: حذف مشق شب با رویکرد رونویسی را در صورتی که منجر به مهارت آموزی در دانش آموزان شود امری پسندیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی در دیدار معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اظهارکرد: تربیت دانش آموزان باید متناسب با ظرفیت آنها باشد.

 وی افزود: دوران ابتدایی دوران حساسی است و تمام برنامه‌ها در این دوره باید با ظرافت خاصی اجرا گردد. وی افزود: مطابق متون اسلامی پیامبر اکرم (ص) بر دوست داشتن کودکان و گرامی داشتن و شخصیت دادن به آنان تاکید فراوان داشته اند که این نشان می دهد، تمام اقدامات در این دوره باید توأم با محبت  و تکریم به دانش آموزان باشد.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان افزود: دوران کودکی دوران شکل گیری شخصیت بچه‌هاست و مطابق فرمایش امام صادق علیه السلام که می فرمایند: بچه ها را دست کم تا ۷ سال رها کنید تا هر آنچه می توانند از دنیای بازی لذت ببرند، نباید فرصت بچگی و لذت بردن از دوران کودکی را از بچه ها گرفت از این رو باید به اندازه ظرفیت آنها از کودکان انتظار داشت و آموزش آنها نیز متناسب با ظرفیت  شان باشد.

مشق شب باید منجر به تقویت تفکر و مهارت آموزی شود

 رئیس کمیته همکاری های استان گلستان حذف مشق شب با رویکرد رونویسی را در صورتی که منجر به مهارت آموزی در دانش آموزان شود امری پسندیده ذکر کرد و گفت: تمام اقدامات در این دوران باید به تقویت قدرت تفکر، دست ورزی و مهارت آموزی و افزایش قدرت درک و تجزیه و تحلیل منتهی شود و نباید توان کودکان به حفظ کردن صرف محدود شود.

امام جمعه گرگان ادامه داد: توجه به ادبیات و تاریخ می تواند سبب تقویت حس وطن پرستی و افتخار به هویت ایرانی در بچه‌ها گردد و متون درسی و فعالیت‌ها باید به گونه‌ای باشد که دانش آموزانی را تربیت کنیم که به کشور خود عشق ورزیده و به هویت خود افتخار کنند.

گفتنی است در ابتدای این دیدار خانم رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گزارشی از مهمترین طرح های این معاونت ارائه کرد.

انتهای پیام /



نگاه خوب رسانه ها به اخبارستاد

شماره (85) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشرشد

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است