Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس دانشگاه فرهنگیان:

جذب طلاب در دانشگاه فرهنگیان قانونی و طبق ضوابط است/ تأمین کف نیازهای آموزش و پرورش تا سال 1402

شناسه مطلب: 11317
زمان انتشار: يكشنبه 13 مرداد 1398 ساعت 12:44

رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: عده ای موذیانه به دنبال ایجاد حاشیه جذب طلاب مستعد و فرهیخته در دانشگاه فرهنگیان هستند و این درحالیست که پذیرش این قشر علمی مطابق ضوابط قانونی و بدون هیچ رانتی انجام می گیرد.

دکتر حسین خنیفر در گفت وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها اظهارکرد: یکی از بند های اساسنامه دانشگاه فرهنگیان ( بند 28 ) اجازه می دهد  که از بین فارغ التحصیلان حوزه و دانشگاه کسانیکه دارای مدرک لیسانس یا فوق لیسانس یا معادل حوزوی آن را داشته باشند می توانند با حضور در آزمون ورودی دانشگاه و گذراندن سرفصل های آموزشی به عنوان معلم مشغول به خدمت شوند.

 رئیس دانشگاه فرهنگیان کشورتصریح کرد: فرایند جذب و بکارگیری طلاب همانند دانشجویان علاقه مند می باشد و هیچ چیز اضافه ای را شامل نمی شود و همه مراحل مطابق مرقانون و ضوابط اجرایی دانشگاه فرهنگیان است.

*جذب طلاب در دانشگاه فرهنگیان طبق مر قانون است

خنیفر ادامه داد: بند 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان مجوز رسمی و قانونی قانونگذارهمچنین شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم است که توان بر این اساس از بین طلاب برای جبران کسری معلم در بدنه آموزش و پرورش پس از انجام آزمون به کار گرفته شوند.

*نقش مهم و اثرگذار ستاد همکاریها

عضو هیات امنا دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به نقش مهم و اثرگذار ستاد همکاریها در این برهه اشاره کرد و گفت: تبلیغ و تببین این قصه توسط ستاد همکاریها می تواند بسیار ارزشمند باشد چرا که عده ای موذیانه فکر می کنند رانت است، اصلا چنین چیزی نیست، این یک قاعده علمی و قانونی است برای امکان استفاده از ظرفیت موجود در حوزه، برای طلاب بسیار فاضلی که توانایی تدریس در آموزش پرورش را در برهه ای که 80 هزار نفر کمبود معلم داریم، استفاده کنیم.

عضو کمیته علمی پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با بیان اینکه امسال مجوز پذیرش 43 هزار نفر را داریم، تأکید کرد: اگر از سوی قانون گذار مجوز جذب به ما داده شود و با همین شیب موجود، جذب 40 تا 50 هزار دانشجو را در سال داشته باشیم انشاءالله تا سال 1402 و 1401 کف نیاز آموزش و پرورش را تأمین خواهیم کرد.

انتهای پیام /




امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان

امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

خیزبلند حوزه علمیه برای تربیت تخصصی طلاب تعلیم و تربیتی

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

مدارس لاهیجان در ایام فاطمیه میزبان مبلّغان خواهند بود

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است