Print
Zoom In
Zoom Out

در نشست کمیته همکاریهای ری

از تلاشهای امام جمعه شهرری تجلیل شد

شناسه مطلب: 11304
زمان انتشار: يكشنبه 06 مرداد 1398 ساعت 12:41

نشست کمیته همکاری های حوزه وآموزش و پرورش ری با امام جمعه ، مدیر کل اموزش و پرورش و نی معاون امور استانهای ستاد همکاریها در ناحیه دو شهرری برگزارشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،در این نشست مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران از زحمات حجت الاسلام والمسلمین شاهچراغی  به الحاظ همراهی و تشریک مساعی در اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و مذهبی برای دانش آموزان این منطقه تقیر به عمل آورد. 

درادامه این نشست حجت الاسلام درودی معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه وآموزش و پرورش به اهمیت کار این ستاد و برنامه های آینده آن اشاره کرد و گفت؛ خوشبختانه ائمه جمعه در بحث همکاریها در خط مقدم این مهم هستند. 

 در ادامه علی یزدان پناه مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو ری گزارشی از نحوه تعاملات حوزه و آموزش و پرورش ارایه داد. 

رؤسای  ادارات اوقاف و سازمان تبلیغات اسلامی نیز نحوه حضور روحانیون و شرایط آنان برای کار تربیتی را تشریح کردند ودر خصوص برگزاری گفتمان های  دینی در مدارس، برگزاری نماز جماعت و مسائل مهم تعلیم و تربیت اسلامی ، بحث و تبادل نظر نمودند.

یزدان پناه برای بهتر برگزارشدن گفتمان ها ی دینی   و بهره گیری هر چه مطلوب تر از روحانیون در فرآیند تعلیم و تربیت خواستار برگزاری جلسات زمان بندی شده گردید. 

 وی گفت؛ امید واریم با حضور نمایندگان حوزه خواهران و برادران در محل مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ، چالش ها و موانع، از پیش پای همکاری های مستمر برداشته شود.

در پایان این نشست به پاس زحمت های بی دریغ حجت الاسلام والمسلمین شاهچراغی امام جمعه شهرستان ری؛ تقدیرنامه مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران به ایشان اهدا شد.



امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)