Print
Zoom In
Zoom Out

عضو ستاد همکاریها در زنجان:

سعادت دانش آموز مسلمان در گرو عمل به آموزه های قرآنی است

شناسه مطلب: 11291
زمان انتشار: شنبه 29 تیر 1398 ساعت 14:19

برای نیل به سعادت باید آموزه های قرآن را در زندگی و عمل به کار ببریم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش در آیین افتتاحیه سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش آموزان دختراستان های سراسرکشور در سالن غدیر دانشگاه زنجان گفت؛قرآن بهترین وسیله برای  به سرمنزل مقصود برساندن انسان به معنویت است. 

علیرضا کاظمی خطاب به دانش آموزان ابراز داشت:شما عزیزان قرآنی باید خوشحال باشید که توفیق داشته اید در مسیر قرآن قرار گیرید و هم اکنون در زنجان در سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن، نماز و عترت کشوری شرکت نمایید.

وی اضافه کرد: دانش آموزان زیادی در عرصه کشور وجود دارند ولی در این مسیر نیستند و یقینا لطف خداوند شامل دانش آموزان قرآنی شده است و این یک نعمت الهی بزرگ می باشد.

عضو ستاد همکاریها با اشاره به اینکه این رویداد یک فرصت است، گفت: شما دانش آموزان باید تلاش نمایید انس و الفت خودتان را با قرآن بیشتر نمایید.

وی در ادامه سخنان خود گفت: یقینا ما می توانیم در فضای پیچیده تعلیم و تربیت کنونی فرهنگ قرآنی و نگاه الهی را ترویج نماییم.

دکتر کاظمی ادامه داد: قرآن بهترین ابزاری است که می تواند ما را به سرمنزل مقصود برساند و تنها ریسمان الهی است که می توانیم برای سعادت به آن چنگ بزنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ابرازداشت: خداوند متعال همه ما را به ذکر نام الله توصیه کرده است و ما نیز با توکل بر خداوند و آموزه های قرآنی می توانیم در دنیای امروزی و پر از آسیب های اجتماعی، سالم و قدرتمند بمانیم.

وی با تاکید بر اینکه باید به قرآن روی بیاوریم و پناه ببریم گفت:این امر ابعاد مختلفی دارد و هر کدام از ما به اندازه وسعمان می توانیم از این دریای بیکران استفاده لازم را ببریم.

عضو ستاد همکاریها درخاتمه ابراز داشت: با تدبر، تفکر و تفسیر قرآن کریم و ترجمه آیات آن می توانیم سعادتمند شویم و برای نیل به سعادت باید آموزه های قرآن را در زندگی و در عمل به کار ببریم.



با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»