Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان زنجان:

مردم ایران مردمی ریشه دار هستند/هر هفته میهمان یکی از مدارس برای اقامه نماز هستم

شناسه مطلب: 11287
زمان انتشار: دوشنبه 24 تیر 1398 ساعت 12:57

ستاد همکاریها/ رئیس کمیته همکاریهای استان زنجان گفت: به سفارش مقام معظم رهبری، با همکاری آموزش و پرورش استان بنده در قالب طرح پیوند مدرسه و مسجد هر هفته در نماز جماعت یکی از مدارس شهر زنجان با رویکرد ترغیب دانش‌آموزان به این فریضه دینی حضور پیدا می کنم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین خاتمی در جمع دانش آموزان قرآنی استان های سراسر کشور در زنجان اظهارکرد: عمده سخنرانی های بین دو نماز ظهر و عصر بنده در جمع دانش آموزان بیشتر روی مهارت های زندگی صورت می گیرد چرا که آینده مال دانش آموزان است و این عزیزان مدیران و گردانندگان کشور طی چند سال بعد خواهند بود.

امام جمعه زنجان در ادامه به دانش آموزان گفت: اگر جامعه خودتان را زیبا می خواهید باید از هم اکنون تلاش نمایید.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به مدنیت هشت هزار ساله ایران ابراز داشت: کشورهای اروپایی فقط حدود دو هزار سال مدنیت دارند و در طول چهل سال عمر انقلاب نتوانسته اند آسیبی به ایران اسلامی وارد نمایند.

وی ادامه داد: مردم ایران مردمی ریشه دار هستند و به طور یقین با تلاش و همدلی استکبار را به زانو در خواهند آورد.

حجت الاسلام و المسلمین خاتمی با اشاره به اینکه در طول عمر چهل ساله انقلاب رویش ها بیشتر از ریزش ها بوده است گفت: مخاطب گام دوم انقلاب مطرح شده از طرف مقام معظم رهبری جوانان هستند و این عزیزان باید تلاش کنند که در مسئولیت هایشان موفق عمل نمایند.

وی در خاتمه با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اگر نسل امروز از نسل دیروز قوی تر نیست کمتر از آن ها نیز نمی باشد اظهار داشت: آینده مال دانش آموزان است و اتحاد، تلاش و ولایتمداری آنان تنها رمز موفقیت است.

انتهای پیام /



در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!