Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس دانشگاه فرهنگیان در دیدار با آیت الله اعرافی:

مهر ماه امسال تعداد دانشجو معلمان و مهارت آموزان دانشگاه فرهنگیان از مرز یکصد هزار دانشجو خواهد گذشت

شناسه مطلب: 11278
زمان انتشار: پنجشنبه 20 تیر 1398 ساعت 08:33

ستاد همکاریها/ رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: هم اکنون بیش از70 هزار دانشجو معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان در حال تحصیل هستند اما این آمار از مهرماه از مرز 100 هزار دانشجو عبور می‌کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حسین خنیفر در دیدار با مدیر حوزه های علمیه، اظهار کرد: در حال حاضر ۷۰ هزار دانشجو معلم در این دانشگاه در حال تحصیل هستند که این آمار از اول مهرماه به بیش از 100 هزار نفر می‌رسد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، بیانیه گام دوم انقلاب را از اهداف برگزاری این نشست عنوان و اعلام کرد: با اجرای طرح ۱۰۰-۳۱ در سطح کشور،یک‌صد هکتار زمین در ۳۱ استان برای پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خواهیم داشت همچنین 31 موزه تربیت‌معلم در تهران و سایر استان‌ها باهدف جذب گردشگر ایجاد می‌کنیم.

وی همچنین به برنامه‌های کوتاه و بلندمدت دانشگاه اشاره و تصریح کرد: در دانشگاه فرهنگیان برنامه یک‌ساله احصاء ظرفیت‌های خالی و افزایش پذیرش دانشجو معلم را داشتیم، همچنین جبران کمبود معلم در برنامه 4 ساله و ایجاد دانشگاه جامع فرهنگیان در استان‌ها که تلاش می‌کنیم طی برنامه‌ای10 ساله به انجام برسانیم، از دیگر برنامه‌ها است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان به طرح احداث 31 موزه تربیت‌معلم در 31 استان برای نمایش میراث تعلیم و تربیت کشور اشاره کرد.

وی در ادامه بر حضور مؤثر و پاسخگو، ضرورت ارتباط علمی، معنوی و اجرایی به‌ویژه با مدیران کل آموزشوپرورش استان‌ها، استانداری‌ها و ائمه جمعه را از سوی مدیریت‌های دانشگاه فرهنگیان تأکید کرد.

انتهای پیام /



فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»