Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان و امام جمعه ایلام

از تمام ظرفیت ها برای حمایت از دستگاه تعلیم و تربیت استفاده خواهیم کرد

شناسه مطلب: 11185
زمان انتشار: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1398 ساعت 12:47

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر ایلام در دیدار با مدیرکل و اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم گفت: دانش آموزان امانت های الهی هستند که در دستان شما قرار دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبر خانه ستاد همکاریها ، حجت الاسلام  کریمی تبار در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم، ضمن تبریک هفته معلم  و آغاز ماه مبارک رمضان ،گفت:نقش فرهنگیان در جامعه بسیار مهم و موثر است و رفتار فرهنگیان می تواند سرنوشت دانش آموزان را رقم بزند.

رئیس کمیته همکاریها ی استان ایلام  ضمن تاکید بر جایگاه رفیع دستگاه تعلیم و تربیت ادامه داد: در این کسوت خطیر وظیفه تنها محدود به کار تشکیلاتی نمی شود، در این راه باید وجدان انسان از او راضی باشد.

حجت الاسلام کریمی تبار تصریح کرد: معلمان باید با دانش آموزان ارتباط عاطفی برقرار کرده و چتر محبت معلمی را بر سر دانش آموزان بکشند.

نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: برای آموزش و پرورش هرچه هزینه و تلاش کنیم سرمایه گذاری است و ما از تمام ظرفیت های خود برای کمک و حمایت از مهمترین دستگاه تعلیم و تربیت کشور استفاده خواهیم کرد.

در ابتدای این برنامه اسفندیار رستمزاد، مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام ضمن ارائه گزارش برنامه های هفته معلم گفت: اهمیت معلمان در مقام معماران نسل آینده ما، ایجاب می کند تا فضایی فراهم شود که خردمندترین و کاردان ترین افراد جامعه در این شغل شریف، احساس رضایت و خوش بینی داشته باشند.     

وی افزود: آموزش و پرورش اصلی ترین نهاد تربیتی است و برای این مهم لازم است سند تحول بنیادین را که مورد تایید مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  بیشتر مورد توجه قرار گرفته شود.

رستم زاد با توجه به انتشار کلیپ های اخیر در فضای مجازی، اظهار داشت: آموزش و پرورش مجری اجرای برنامه های مفرح در مدارس بر اساس شریعت و قانون می باشد و کار تربیتی ما مبتنی بر مبانی اسلامی است.



درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران