Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان و امام جمعه ایلام

از تمام ظرفیت ها برای حمایت از دستگاه تعلیم و تربیت استفاده خواهیم کرد

شناسه مطلب: 11185
زمان انتشار: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1398 ساعت 12:47

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر ایلام در دیدار با مدیرکل و اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم گفت: دانش آموزان امانت های الهی هستند که در دستان شما قرار دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبر خانه ستاد همکاریها ، حجت الاسلام  کریمی تبار در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم، ضمن تبریک هفته معلم  و آغاز ماه مبارک رمضان ،گفت:نقش فرهنگیان در جامعه بسیار مهم و موثر است و رفتار فرهنگیان می تواند سرنوشت دانش آموزان را رقم بزند.

رئیس کمیته همکاریها ی استان ایلام  ضمن تاکید بر جایگاه رفیع دستگاه تعلیم و تربیت ادامه داد: در این کسوت خطیر وظیفه تنها محدود به کار تشکیلاتی نمی شود، در این راه باید وجدان انسان از او راضی باشد.

حجت الاسلام کریمی تبار تصریح کرد: معلمان باید با دانش آموزان ارتباط عاطفی برقرار کرده و چتر محبت معلمی را بر سر دانش آموزان بکشند.

نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: برای آموزش و پرورش هرچه هزینه و تلاش کنیم سرمایه گذاری است و ما از تمام ظرفیت های خود برای کمک و حمایت از مهمترین دستگاه تعلیم و تربیت کشور استفاده خواهیم کرد.

در ابتدای این برنامه اسفندیار رستمزاد، مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام ضمن ارائه گزارش برنامه های هفته معلم گفت: اهمیت معلمان در مقام معماران نسل آینده ما، ایجاب می کند تا فضایی فراهم شود که خردمندترین و کاردان ترین افراد جامعه در این شغل شریف، احساس رضایت و خوش بینی داشته باشند.     

وی افزود: آموزش و پرورش اصلی ترین نهاد تربیتی است و برای این مهم لازم است سند تحول بنیادین را که مورد تایید مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  بیشتر مورد توجه قرار گرفته شود.

رستم زاد با توجه به انتشار کلیپ های اخیر در فضای مجازی، اظهار داشت: آموزش و پرورش مجری اجرای برنامه های مفرح در مدارس بر اساس شریعت و قانون می باشد و کار تربیتی ما مبتنی بر مبانی اسلامی است.



مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان

امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

خیزبلند حوزه علمیه برای تربیت تخصصی طلاب تعلیم و تربیتی

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است