Print
Zoom In
Zoom Out

به بهانه انتشار بولتن هفدهم

نگاه تربیتی رسانه ها به اخبار ستاد همکاریها

شناسه مطلب: 11141
زمان انتشار: چهارشنبه 21 فروردین 1398 ساعت 14:38

وسایل ارتباط جمعی کشور از مکتوبات گرفته تا رسانه های دیداری و شنیداری و نیز فضای حقیقی و مجازی، نسبت به تعلیم و تربیت اسلامی و دینی دغدغه دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها؛ با وجود انبوه اخبار گوناگون سیاسی اجتماعی ، اقتصادی ، هنری ، ورزشی و... در عصر انفجار اطلاعات و دست پر دبیران و سردبیران برای تامین محتوای  رسانه های  تحت نظر خود برای انتخاب مطالب گوناگون،  با کمال مسرت باید اذعان نمود وسایل رسمی  ارتباط جمعی از مکتوبات ، گرفته تا رسانه های دیداری و شنیداری و نیز  فضای حقیقی و مجازی نسبت به تعلیم و تربیت اسلامی و دینی دغدغه دارند و این مهم با نگاهی به صفحات فرهنگی روزنامه ها ، هفته نامه ها و نیز خبرگزاری ها و سایت های پر مخاطب  و نیز رسانه ملی قابل توجه و اعتنا است.

ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش نیز به عنوان عضوی از خانواده بزرگ فعالان عرصه تعلیم و تربیت اسلامی مورد توجه ارباب جراید و رسانه های وزین کشور بوده و از بدو تاسیس و تشکیل این ستاد با پوشش اخبار و فعالیت های ستاد مرکزی و نیز کمیته های استانی،تلاش کرده اند دست اندر کاران این نهاد نوپای عرصه تعلیم و تربیت را در رسیدن به اهداف مورد نظر یاری کنند. 

پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها نظر به استقبال خوب رسانه ها از اخبارو فعالیت های  ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش  به عنوان بخشی از رخداد های فرهنگی و دینی  کشور، اقدام به تهیه و تدوین بولتن الکترونیکی ستاد در آیینه رسانه نموده و تا کنون شانزده شماره از این بولتن که حاصل رصد اخبار ستاد در رسانه می باشد را با لینک رسانه منتشر کننده تدوین و منتشر نموده است. 

ضمن سپاس از نگاه تربیتی فعالان فرهیخته عرصه اطلاع رسانی کشور هفدهیمن شماره از بولتن الکترونیکی ستاد در آیینه رسانه ها منتشر می شود. 

برای دریافت اینجا را کلیک کنید.




در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

گزارشی از فعالیت های فرهنگی تربیتی بانوان طلبه خراسانی در قالب طرح امین

از کاهش چشمگیر رفتارهای ناهنجار تا تربیت نسلی متعهد با ارائه الگوهای مناسب

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران