Print
Zoom In
Zoom Out

نائب رئیس کمیته همکاری‌های استان کردستان :

محور برنامه های کمیته همکاری ها، سند تحول بنیادین است

شناسه مطلب: 11066
زمان انتشار: پنجشنبه 25 بهمن 1397 ساعت 11:27

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان، محور برنامه و فعالیت های کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش را اجرایی کردن برنامه های سند تحول بنیادین عنوان کرد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاری‌ها، رشید قربانی در نشست کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد با بیان این مطلب گفت: از 332 برنامه اجرایی سند تحول بنیادین، ۵۵ برنامه با همکاری کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش عملیاتی می شود . 

وی افزود: با لحاظ برنامه های مرتبط، باید فعالیت های کمیته همکاری استان، تعریف و پیش بینی و زمینه اجرای آنها فراهم شود . 

قربانی در ادامه گزارشی از اقدامات و فعالیت های کمیته همکاری ها و اجرایی شدن مصوبات ارایه و از مشارکت و همراهی کلیه اعضای به ویژه مدیریت حوزه های علمیه برادران و اداره کل تبلیغات اسلامی استان در اجرای دوره های آموزشی تشکر کرد .

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان از برگزاری دوره های آموزشی و توانمند سازی با شرکت ۱۲۰۰ نفر از جامعه هدف در ۱۰ شهرستان و در سه محور در سطح استان خبر داد . 

وی در ادامه گفت: این دوره ها برای مدیران و معاونان پرورشی مدارس، ویژه مدیران مدارس متوسطه اول دختران و متوسطه دوم پسران با عنوان طرح مبین و ائمه جماعت روحانی و فرهنگی مدارس به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و در راستای فعالیت های کمیته همکاری ها برگزار شد . 

قربانی هم چنین گفت: در راستای توانمندسازی سازی اساتید گفتمان های دینی، با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی اسلامی استان دوره آموزشی با محوریت گفتمان انقلاب با موضوع تشریح اهداف و ریشه های شکل گیری انقلاب و تبیین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر برگزار شد . 

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از گزارش خود از برگزاری دوره آموزشی برای ۲۰۰ نفر از مدیران و معاونان پرورشی مدارس و دبیران قرآن و معارف اسلامی با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان خبر داد . 

وی با بیان اینکه این دوره از ۲۳ بهمن تا ۲۸ بهمن ماه ۹۷ در شهر قم برگزار می شود، گفت: دوره آموزشی مدیران و معاونان پرورشی مدارس و دبیران قرآن و معارف اسلامی آقا با شرکت ۱۰۰ نفر هم اکنون در حال برگزاری است و دوره شرکت کنندگان خانم نیز تا ۲۸ بهمن جاری برگزار می شود . 

رشید قربانی از حمایت و پشتیبانی دفتر نماینده ولی فقیه استان از اجرای برنامه ها تشکر کرد و گفت: با همکاری ستاد اقامه نماز استان جشن تکلیف دانش آموزی نیز در شهرستان ها و مناطق تابعه استان در حال برگزاری است . 

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان هم چنین از برگزاری همایش تجلیل از فعالان قرآنی و دانش آموزان حافظ قرآن خبر داد و گفت: این همایش ویژه فرهنگیان و ۲۰۰ نفر از دانش آموزان حافظ یک جز به بالا برگزار می شود .



قابل توجه فعالان همکاریهای حوزه علمیه و اموزش و پرورش در صف و ستاد

در تهران اجرا می شود

« شاگرد کلاس حسینم» طرحی برای تحقق بخشی از سند تحول بنیادین

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران