Print
Zoom In
Zoom Out

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه فرهنگیان

ترمیم برخی عملکردها با توسل به حوزه و دانشگاه امکان پذیر است

شناسه مطلب: 11063
زمان انتشار: چهارشنبه 24 بهمن 1397 ساعت 14:09

دانشگاه باید محل امید ملت و جوانان باشد و جوانانی را که انقلاب و امام و دفاع مقدس را ندیدند درست هدایت کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها ، حجت الاسلام و المسلمین دادگر در دوره آموزشی، مهارتی استادان گروه معارف دانشگاه فرهنگیان کشور که در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن تبریک چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ، اظهار کرد: در چهل سالگی انقلاب هستیم و دستاوردهای انقلاب اسلامی را باید استقرار و تحکیم ببخشیم.

وی ادامه داد: باید نواقص احتمالی را با توجه به دستاوردها و مبانی تجدید نظر و اصلاح کنیم، که این مهم تنها با توسل به حوزه علمیه و دانشگاه ها امکان پذیر است.

حجت الاسلام و المسلمین دادگر ضمن اشاره به این کهدشمنان پیغمبر در چهل سالگی بیشتر شد و نفاق گسترش یافت، بیان کرد: در میان تمام کسانی که در ایران حکومت کردند بی عرضه تر از قاجار و پهلوی وجود نداشته است.  

وی با اعلام اینکه انقلاب توانسته است که دستاوردهای بزرگی داشته باشدگفت؛ دشمنان تلاش زیادی کردند تا انقلاب را زمین گیر کنند ، اما این انقلاب با رهبری های هوشمندانه و مقاومت و ایمان ملت ایران و مسلمانی آنها اجازه نداده است که به هدف شوم خود دست یابند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: دشمنان در نظر دارند نهایتا تغییر سیاست خارجه را داشته باشند.

وی اظهار کرد: آن ها با ولی فقیه و مرجعیت بصیر و توانا و روشنفکر مشکل دارند و این پایگاه مطمئن را  هدف قرار داده ند تا بدگمانی و سوظن درست کنند.

حجت الاسلام و المسلمین دادگر، قرآن را دارای الگوهای خوبی مثل حضرت زهرا(س) دانست و خاطر نشان کرد: حضرت زهرا(س) به عنوان یک الگوی مهم در ادب، عبادت، نیایش، اخلاص، تسبیح، بصیرت، آگاهی، دشمن شناسی و بیان و تبیین معارف است.

وی یادآور شد: هیچ کس تردیدی ندارد که مسیر پیشرفت و تعالی کشور از مجرای دانشگاه ها اتفاق می افتد و باید در این مسیر دستاوردهای مهم دانشگاه ها در این عرصه یادآور بشویم.

وی اذعان کرد: دانشگاه باید محل امید ملت و جوانان باشد و جوانانی را که انقلاب و امام و دفاع مقدس را ندیدند درست هدایت کنیم.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه دانشگاه فرهنگیان بهترین دانشجویان را در بین دانشگاه های کشور در اختیار دارد، گفت:حمایت های هوشمندانه حضرت آقا و پیگری ها ی ایشان در گرفتن گزارشات از حال و هوای دانشگاه ،مسلما در این بهبود وضعیت دانشگاه موثر بوده است.



مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

 آیت الله نور مفیدی

توجه ویژه شخص رئیس‌جمهور به آموزش وپرورش نویدبخش تحولات است

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین