Print
Zoom In
Zoom Out

معاون اموراستانهای ستاد همکاریها تشریح کرد

ساحت انسان شناسی سند تحول بنیادین از نگاه مکتب فاطمی

شناسه مطلب: 11047
زمان انتشار: شنبه 13 بهمن 1397 ساعت 13:18

دخت گرامی پیامبر رحمت، حتی در دعا کردن و طلب حاجت از خدای سبحان همسایه رامقدم برخود می دارند...

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها،نشست « ساحت انسان شناسی درسند تحول بنیادین» با الهام از شخصیت حضرت زهرا سلام الله علیها با حضورجمعی از فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش در نماز خانه ساختمان مركزي برگزارشد.

*برچیدن بساط برده داری 

حجت الاسلام والمسلمین درودی معاون امور استانهای دبیر خانه ستادهمکاریها ، با تبیین شخصیت حضرت زهرا سلام الله علیها  درساحت انسان شناسی گفت؛حضرت صدیقه شهیده، درزندگی خویش انسان رابه گونه ای تبیین میکنند که بساط برده داری برای همیشه تاریخ محو می شود. 

وی با بیان اینکه وقتی بانوی با عظمتی چون پاره تن رسول خدابه فضه دستور میدهند یک روزمن عبادت میکنم شماکارهای منزل رابه عهده داشته باش وروز دیگر من کارمنزل راتدبیرمیکنم شما به عبادت بپرداز به قدرت علمی حضرت نسبت به شناخت انسان پی می بریم . 

*حقوق شهروندی در مکتب فاطمی 

سخنران این نشست گفت؛ درس دیگری که از مکتب فاطمی میگیریم آن است که  دخت گرامی پیامبر رحمت، حتی در دعا کردن و طلب حاجت از خدای سبحان همسایه رامقدم برخود می دارند واین یعنی  حقوق همسایه داری و رعایت منش خیررسانی به دیگرشهروندان. 

حجت الاسلام درودی افزود؛سیره فاطمی زیربنای یک جامعه صالح وسالم رامقدمه سازی می کند وازاین مسیرتمدن بزرگ اسلامی چشم ها راخیره وقلب ها راشیفته خود میکند.

*مکتب فاطمی و فرهنگ پاسخ گویی 

وی خاطر نشان ساخت ؛حضرت زهرا سلام الله علیها درآموزش احکام دین و راه و رسم زندگی سبکی را اختیارنمودند که در آن عالم شدن و نجات از جهل و جهالت جزءحقوق الهی انسانها است، به همین جهت درپاسخ به سئوال مراجعه کننده ای که به علت کثرت سئوالات احساس خجالت کرد، اورا موردمحبت وعطوفت قرارداده وفرمودند؛ سئوالات شما مرابه خداوند نزدیکترمی کند،آیا من به سبب تقرب الی الله بایدافسرده وخسته شوم؟!

*تفسیری بلند از عفاف و حجاب 

وی در ادامه به واکنش حضرت درحجاب گرفتن در مقابل انسانی نابینا  اشاره کرد و گفت؛حضرت زهرا سلام الله علیها با این اقدام،  هنرنمایی بی نظیری از خود به نمایش گذاشتند، وقتی حضرت رسول اکرم صلوات الله سئوال فرمودند؛ دخترم این مردکه نابینا است حجاب برای چه ؟عرض کرد پدرم اومرا نمی بیند اما من اورامشاهده می نمایم . 

این فعال فرهنگی افزود؛این نوع شهود، از مدرسه ،مکتب و اساتید بشری برنمی خیزد بلکه منبع وحی است که بر انسان احاطه دارد و  قابل و لایق را برمیگزیند و به مقام لدنی می رساند. 

*جایگاه رفیع زن برای حضور دراجتماع

وی به کرسی درس امام شناسی حضرت زهرا اشاره کرد و گفت؛حضور حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها  جهت اثبات وجود امام معصوم بعد ازپیامبر خاتم  با رعایت همه شئون زنانه این درس را به ما می دهد که زن می تواند با شناخت جایگاه خود در بسیاری از امور اجتماعی ، علمی و سیاسی ظهور و بروز عالمانه و مدیریتی داشته باشد . 

*جای خالی سیره فاطمی در متون آموزشی 

حجت الاسلام درودی با تاکید بر ایجاد راهکارهای مناسب جهت گنجاندن سیره فاطمی در کتابهای دین و زندگی و دیگر متون آموزشی گفت؛ از نقاط قوت ها سند تحول استناد به مقام معنوی حضرت زهرا وسیره انسان ساز ایشان و سبک زندگی بی بی دوعالم است. 

وی بیان داشت؛ در چهل سالگی  انقلاب شکوهمند اسلامی، انتظار امام راحل و شهدای گلگون کفن انقلاب از معلمان فکور و اندیشنمدان دلسوز و هنرمندان غیور  این است که در عرصه آموزشی با تولید محتواو تالیف کتب متعدد و متنوع عطر سبک زندگی فاطمی را  در فضای بی ریا و با صفای دانش آموزان و دانشجویان کشورهای اسلامی را بدمند. 



نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است

رئیس پژوهشکده زن و خانواده تبیین کرد:

پرورش فرد واجتماع هدف غایی سندهای تحول حوزه و آموزش و پرورش است.

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است