Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر کمیته همکاری های تهران خبر داد

فعالیت بیش از 150 مدرسه طرح امین در تهران/ طلاب بر قلبهای دانش آموزان مدیریت کنند.

شناسه مطلب: 10987
زمان انتشار: سه شنبه 18 دی 1397 ساعت 09:52

یکی از کارهای اساسی ما تعمیق آموزه‌های دینی مبتنی بر سه منشور نورانی قرآن، عترت و نماز است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها ،دبیر کمیته همکاریهای تهران درهمایش امامان  جماعات مدارس تهران  در آموزش و پرورش منطقه 14 گفت: یکی از کارهای اساسی ما با تکیه بر حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی، تعمیق آموزه‌های دینی مبتنی بر سه منشور نورانی قرآن، عترت و نماز است.

*رابطه هدفمند با حوزه‌های علمیه

کریمی ادامه داد: برای به نتیجه رساندن این سه کار به دنبال این هستیم رابطه هدفمند با حوزه‌های علمیه داشته باشیم. 

دبیر کمیته همکاریهای تهران گفت؛یکی از افتخارات ما فعالیت بیش از ۸۰۰ طلبه و روحانی در مدارس است و طرح امین یکی از کارهای نادر در شهر تهران است و هم اکنو ن این طرح   در ۱۵۵ مدرسه در حال اجر است واین در حالی است  سال گذشته فقط۶۳ مدرسه طرح امین داشتیم. 

*فعالیت بیش از دویست بانوی طلبه

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: برای کم کردن آسیب‌های اجتماعی هم‌افزایی مناسب بین تمام ارکان لازم است و بر این اساس تقریبا ۲۳۴ خواهرطلبه  در مدارس مشغول فعالیت هستند و خوشبختانه با رصدهایی که داشتیم نتایج کیفی و کمی خوبی در مدارس مشاهده شده است.

*توانمندسازی نیروها و روحانیون در مدارس

دبیر کمیته همکاریهای تهران  درباره توانمندسازی نیروها و روحانیون در مدارس گفت: دانش‌آموزان نیاز دارند دانایی و توانایی به دست بیاوردند تا در قبال مشکلات استوار باشند. 

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران افزود: برای انجام کار اساسی باید  تلاش کنیم و در قلب‌ها مدیریت داشته باشیم، این موضوع یکی از ویژگی‌های مقام معظم رهبری است. برای ارتباط با دانش‌آموزان ارتباط معنادار با حسن خلق است.

او ادامه داد: «براساس سند تحول بنیادین باید بدانیم آموزش و پرورش تک‌ساحتی نیست و ۶ ساحت وجود دارد که ساحت اخلاقی و اعتقادی نیز باید ویژه دیده شود.

کریمی افزود: در مدارس تلاش کنیم کارکردهای آموزش و پرورش را هم‌زمان باهم به صورت تبلیعی، ترویجی، فرهنگی و اعتقادی داشته باشیم. دانش‌آموزان نیاز دارند ساعت‌هایی از سوی روحانیون اختصاص پیدا کند تا برنامه‌های احکام و آموزه‌های دینی به آنان آموزش داده شود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران در پایان افزود: محیط مدرسه باید با کمک روحانیون و مدیر محیط امن شود تا دانش‌آموزان بتوانند آزادانه نظرات‌شان را بگویند.



در نقده برگزارشد

نشست مدیران مدرسه علمیه خواهران نقده با مدیران مدارس آموزش و پرورش

قابل توجه فعالان همکاریهای حوزه علمیه و اموزش و پرورش در صف و ستاد

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران